Gündem Soğuk hava kavuşturdu

Soğuk hava kavuşturdu

Paylaş
Soğuk hava kavuşturdu

Ailesinin öldü diyerek ümidini kestiği Duran Aslan İzmit'te ortaya çıktı.Belediye ekipleri,donmak üzereyken sokakta bulduğu Duran'ı ailesine kavuşturdu

KAYIPLARA KARIŞTI

Haberin Devamı

Yıllardır ailesiyle Hollanda’da yaşayan Duran Aslan (31), 3 yıl önce bir kavgaya karıştığı için tutuklandı. Bir süre cezaevinde yatan Duran Aslan’ı Hollanda polisi, ailesine bile haber vermeden ülkeden sınırdışı etti. Uçakla Türkiye’ye gelen Duran Aslan, burada polise Kayseri’deki akrabalarının yanına gideceğini belirtti. O günden sonra Duran Aslan’ı bir daha gören olmadı.

DEDEKTİF GİBİ İZ SÜRDÜLER

Ailesi, tüm aramalara rağmen bulunamayan Duran Aslan’dan öldüğünü düşünerek ümidini kesti. Geçtiğimiz günlerde İzmit’te zabıta ekipleri, akli dengesini yitirdiği anlaşılan Duran Aslan’ı sokakta açlıktan ölmek üzereyken buldu. Üzerinden kimlik çıkmayan Duran Aslan, Barınma Merkezi’ne götürüldü. Barınma Merkezi yetkilileri, kimliğini belirledikleri Duran Aslan’ın dedektif gibi iz sürüp Hollanda’daki ailesine ulaştı.

Haberin Devamı

‘YENİDEN HAYATA DÖNDÜM’

Müjdeli haberi alan anne Ayşe Aslan ile ağabeyi Durmuş Aslan, İzmit’e geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi aileyi, barınma merkezindeki Duran’la buluşturdu. Yaşadığından umudunu kestiği oğlunu karşısında gören Ayşe Aslan gözyaşlarına boğuldu. Anne Ayşe Aslan, oğluyla kavuşmalarını sağlayan ekiplere, “Oğlumu bana kavuşturdunuz. Şimdi yeniden hayata döndüm” diyerek teşekkür etti.

Ebru UYGUR/DHA