Magazin Şok iddia! Öykü Çelik-Serhan Adalı aşkı şiddet yüzünden mi bitti?

Şok iddia! Öykü Çelik-Serhan Adalı aşkı şiddet yüzünden mi bitti?

Paylaş
Şok iddia! Öykü Çelik-Serhan Adalı aşkı şiddet yüzünden mi bitti?

Oyuncu Öykü Çelik ve Beşiktaş'ın eski yöneticisi Serdal Adalı'nın oğlu Serhan Adalı'nın evlilik yolundaki ilişkilerinin şiddet yüzünden bittiği iddia edildi

Öykü Çelik, Serhan Adalı ile geçen Ocak'ta aşk yaşamaya başlamıştı. Güzel oyuncu Öykü Çelik'in Serhan Adalı ile arabada öpüşmesi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Serhan Adalı ve Öykü Çelik'in birlikteliklerine herkes evlenirler gözüyle bakıyordu. Birbirini her fırsatta öpüp koklayan çift geçen ay ayrılmıştı.



AYRILIK NEDENİ ŞİDDET Mİ?

Bugün Duymayan Kalmasın adlı magazin programında, Öykü Çelik-Serhan Adalı aşkının şiddet yüzünden bittiği öne sürüldü. İddialara göre Öykü Çelik, Serhan Adalı'dan şiddet gördü.

Küçük bir not: Öykü Çelik, Ağustos 2014'te evlendiği Bursalı Ahmet Çakan'dan Kasım 2015'te boşanmıştı.



ÖYKÜ ÇELİK KİMDİR?

Öykü Çelik, 13 Temmuz 1987 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Babası futbol antrenörlüğü yapmaktadır. Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümünde öğrenci olduğu dönemde geçirdiği bir trafik kazası sonucu vücudunda bir takım darbe ve yanıklar oluşmuştur. Tedavi sürecinden dolayı eğitimini yarım bırakmak zorunda kalmıştır. İyileşince bazı hocalardan tiyatro özel dersleri aldı. Aslında bu mesleği yapmak gibi bir fikri yokmuş. Lise döneminde bir arkadaşının tavsiyesi üzere kendini tiyatro kursunda bulmuş.

Güzelliği ile dikkate çeken Öykü Çelik, birçok dizide rol aldı. 2006 yılında ilk oyunculuk deneyimi Selena adlı dizidir. Dizide konuk oyuncu olarak Eda rolünde rol almıştır. 2008 yılında Çin Geçidi adlı filmde Bahar rolünde oynadı. 2009 yılında Kanımdaki Barut adlı filmde rol aldı. 2010 yılında Mahpeyker Kösem Sultan adlı filmde Mahfiruz rolünde oynadı. Şu anda Şevkat Yerimdar dizisinde Bensu karakterini canlandırmaktadır.

SERHAN ADALI KİMDİR?

Beşiktaş’ın eski yöneticisi, iş adamı Serdal Adalı'nın oğludur.

Haberin Devamı