Gündem Şoka giren kazazede: 'Dişimi çeker misin?'

Şoka giren kazazede: 'Dişimi çeker misin?'

Paylaş
Şoka giren kazazede: 'Dişimi çeker misin?'

Şoka giren kazazede kendisine müdahale eden doktora böyle seslendi:

Antalya'da otomobilin çarptığı motosiklette yaralanan ve dişi kırılan Alparslan Uysal, kendisine müdahale eden doktordan, “Dişimi çeker misin?” isteğinde bulundu.

Haberin Devamı

Kaza, Tarık Akıltopu Caddesi üzerinde dün akşam meydana geldi. 27 yaşındaki Hasan Ayaz yönetimindeki 07 GN 131 plakalı motosiklet seyir halindeyken aniden yola çıkan 54 yaşındaki Ali Karasülek yönetimindeki 07 GG 183 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle kasksız motosiklet sürücüsü Hasan Ayaz ve arkasındaki 23 yaşındaki Alparslan Uysal yaralandı.

Görgü tanıkları hemen ambulans çağırdı. Gelen 112 Acil Servis ekibi kalbi duran Hasan Ayaz'a kaza yerinde kalp masajı yaptı. Kalbi çalıştırılan kazazede hastaneye kaldırılırken ambulansta kalbi tekrar durdu. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servisine kadar kalp masajı yapılan Hasan Ayaz'ın kalbi 15 dakika sonra yeniden çalıştırıldı ve yoğun bakım ünitesine kaldırıldı.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer4316","4316","201012","4316-6.jpg");

Bu arada, motosiklet sürücüsünün arkasında oturan Alparslan Uysal da motosikletle otomobil arasında kaldı. Kendisine müdahale eden doktorla sürekli konuşan Uysal, “Abi bana ne oldu? Kavga mı ettik, kaza mı yaptık?” diyerek arkadaşının nerede olduğunu sordu. Bir ara doktora kırılan dişini gösteren Alparslan Uysal, “Dişimi çeker misin?” diye istekte bulundu. Uysal ise ikinci ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Görgü tanığı Murat Kayalı otomobil sürücüsünü suçlayarak, “Ben ve kaza yapan motosiklet Bayındır Mahallesi istikametine gidiyorduk. Otomobil park halindeyken sinyal vermeden yola çıktı ve kaza yaşandı” dedi.

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)