Serhan Sokulgan Sokak hayvanlarına bu zulüm bitsin
HABERİ PAYLAŞ

Sokak hayvanlarına bu zulüm bitsin

Haberin Devamı

Eyüp Belediyesi'nin "Köpekleri uyuşturup toplayarak barınaklara götürüyoruz" iddialarına herkes gibi ben de inanmadım. Sosyal medyada kısa sürede herkesin tepkisini toplayan bu olay karşısında Eyüp Belediyesi'nden bir açıklama yapılmadı ve bu katliam hâlâ durmaksızın devam ediyor. Hayvanların hepsi küpeli ve aşılı olduğu halde yaptıkları bu korkunç eylem, hayvanseverleri ayağa kaldırdı.
Sokak hayvanlarına bu zulüm bitsin
Sezen Aksu'dan Ajda Pekkan'a, Yeliz'den Yonca Evcimik'e kadar birçok sanatçı bu duruma el koymak için harekete geçti. Sezen Aksu da sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamasında "Bakım ve tedavileri yapılıp bırakılacakları söylenen bu durumu çok çelişkili buluyorum. Eğer endişelerimiz haklı çıkarsa elbette ki bizim de elimiz armut toplamıyor. Zalime haddini bildirmek, öksüze kaftan giydirmektir" diye sert bir şekilde tepkisini gösterdi.

NETFiX TÜRKİYE'NİN BARIŞ MANÇO ŞIKLIĞI

Yeni sezon için tüm kanalların tanıtım jenerikleri eylül ayından itibaren yayınlanmaya başladı. Aralarında çok eğlenceli ve yaratıcı olanları da var, çok sıradan ve sıkıcı gözükenleri de.
Sokak hayvanlarına bu zulüm bitsin
İlgiyle takip edilen Netfix Türkiye, ikinci sezonu başlayacak olan "Stranger Things" dizisinin reklam filmi tanıtımı için çok hoş bir hamle yaptı. Barış Manço'nun "Dönence" şarkısını tanıtımda kullananan Netfix Türkiye, çok şık bir işe imza atmış oldu.

NURSELİ İDİZ'İN SERZENİŞİ

"2012'deki sarhoş görüntülerim hâlâ kullanılıyor. Silinmesi için dava açacağım çünkü işlerime engel oluyor. Sanki bizim camiada tek suçlu benim, herkes çok temiz."

Bu sözler Nurseli İdiz'in geçen gün bir davette yaptığı açıklamalardı. Geçmişte yaşadığı sıkıntılı sürecin her fırsatta yüzüne vurulduğunu belirten Nurseli İdiz'e çoğu insan gibi ben de üzülenlerdenim. Yaşadığı o dönemin hâlâ zaman zaman karşısına çıkıp bu şekilde anılması da çok sevimsiz. Göz önünde bu işi yapan insanların tabii ki özenli ve daha dikkatli olması taraftarıyım. Ancak bazı insanlar bu işin içinde olan kişilerin hassas ve duygusal olduklarını ve inişler çıkışlar yaşayabileceklerini hiç düşünmüyor.
Sokak hayvanlarına bu zulüm bitsin
Nurseli İdiz "camia"yı kastederken aslında sözlerinde çok da haksız değil. Göz önünde olan şarkıcıların, oyuncuların zaman zaman ben de gece çalışan biri olarak çok tuhaf hallerine şahit olabiliyorum. Karakter bakımından hiç tahmin edilmeyecek bu kişilerin alkol alınca nasıl değiştiklerini sevenleri görseler eminim bir daha isimlerini bile anmazlar.

ASMALI'NIN EN SOTA POPÜLER MEKANI

Asmalı Mescit'in en popüler zamanlarını en güzel yaşayan biri olarak sokaklarından geçerken bile içim burkulabiliyor. Zamanla kapanan dükkanlar içinde direnip kalanlar da Beyoğlu'nun dibe vuruşuyla kapılarına kilit vurdu. Eski Babylon'un sokağında yer alan Slope burada kalan tek top mekan diyebilirim. Basın ve magazinden uzak halleri buraya birçok oyuncu ve ünlü yüzü de çekiyor.
Sokak hayvanlarına bu zulüm bitsin
Zaman zaman alternatif isimlerle yaptıkları partileri çok popüler. Retro dekorasyonu da mekanı iyice sıcaklaştırıyor. Tam bir müdavim barı olan Slope, perşembeden cumartesiye haftanın 4 gecesi açık. DJ Serkan Çorumluoğlu'nun play listinde yer alan yerli yabancı şarkılar da herkesi keyifle mekana bağlıyor.

SAĞLIK TRENDLERİ BULUŞTU

Sağlıklı yaşam konusunda her geçen gün yeni bir şeyler öğreniyoruz. Değişen zamanla bu konuda, birçok reçete de trend olmaya başladı. Geçen gün İstanbul Kongre Merkezi'nde Türkel Fuarcılık tarafından organize edilen "Sağlıklı Yaşam Trendleri Platformu" bu anlamda çok iyiydi.
Sokak hayvanlarına bu zulüm bitsin
Sağlıklı beslenme konusunda yeni bilgiye açık birisi olarak her stantda 20 dakika kalıp delirmişcesine birçok şeyi inceledim. Öyle enteresan ürünlerle karşılaşıp zaman geçirdim ki fuarın kapanma saatinin bile geldiğini fark etmedim. Organik ürünlerden spaya, diyetten spora, tekstilden kilo kontrolüne kadar pek çok alana yer verilen fuarda Mac, 21 Fit By Ece Vahapoğlu, Siberian Health, Brosslife gibi standlar en çok dikkatimi çekenlerdi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder