Türkiye (Son Dakika) Sokak ortasında dehşet!

Sokak ortasında dehşet!

Paylaş
Sokak ortasında dehşet!

Denizli'de bir kişi, boşanmak isteyen karısını, sokak ortasında yere yatırarak boynundan bıçakla yaraladı. Bıçaklama anı güvenlik kamerasınca kare kare kaydedildi

Pamukkale ilçesinde bir kişi iddiaya göre, boşanmak isteyen karısını sokak ortasında bıçakla yaraladı. Alınan bilgiye göre, D.Ö. (43) eşi A.Ö. (30) birlikte Pelitlibağ Mahallesi Hürriyet Caddesi 1093 sokakta tartıştı.

Haberin Devamı



D.Ö. tartıştığı eşini cadde ortasında yere yatırarak boynundan bıçakladı. Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle yaralı halde kurtarılan A.Ö 112 Acil Yardım ekiplerince Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. D.Ö. olay yerine gelen polise teslim oldu. D.Ö'nün ifadesinde, 4 yıl önce evlendiği eşinin boşanmak istediğini, onu vazgeçirmek için önce tartıştığını ardından da bıçakladığını söylediği öğrenildi.

D.Ö'nün, eşini bıçaklama anları bir iş yerinin güvenlik kamerasına kaydedildi. Görüntülerde, D.Ö, eşi A.Ö'nün elinden tutarak çekiştiriyor. Ardından A.Ö'yü yere yatırarak cebinden çıkardığı bıçakla boynundan bıçaklıyor.

Olay anını gören bir vatandaşın eline aldığı taşla D.Ö'ye müdahale etmek istiyor. Cadde üzerindeki bir apartman atılan kovayla kadın, D.Ö'nün elinden kurtarılıyor.
Olay yerine gelen ambulans, yaralı kadını alarak hastaneye götürülürken D.Ö'nün, sakin tavırlarla polise teslim olması dikkat çekiyor.



Çevreden geçen bir vatandaş, olaya müdahale ederek, bir kadın cinayetinin önüne geçti

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Denizli'de kendisinden boşanmak isteyen karısı 30 yaşındaki Ayşe Özdağ'ı sokak ortasında defalarca bıçaklayan Davut Özdağ, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Özdağ'ın polisteki ifadesinde "Karımla konuşmak için yanına gittim. Evliliğimizin sürmesini istiyordum. Benim hayattaki tek varlığım eşim. Konuşmak istemeyince kendimi kaybettim" dediği belirtildi.

Bu arada olayla ilgili ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı. Ayşe Özdağ'ın ilk evliliğinden bir kızı, Davut Özdağ'ın da yine ilk evliliğinden iki çocuğu olduğu belirlendi. İkisi de tekstil işçisi olan çiftin birlikteliğinden çocukları bulunmadığı belirtildi. Ayşe Özdağ'ın iki ay önce, dayak yiyince eşi Davut Özdağ'ı terk ederek annesinin Pelitlibağ Mahallesi'ndeki evine sığındığı ve şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle boşanma davası açtığı belirtildi. Aile Mahkemesi'nin Davut Özdağ için Ayşe Özdağ ile yaşadığı eve yaklaşmama cezası verdiği de ortaya çıktı.

KOCA TUTUKLANDI

Denizli’de kendisinden boşanmak isteyen karısı 30 yaşındaki Ayşe Özdağ’ı sokak ortasında defalarca bıçaklayan Davut Özdağ emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. Ameliyattan çıkan Ayşe Özdağ’ın ise Yoğun Bakım Servisi’ne alındığı ve hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

YARALI KADINI KURTARAN TUĞAN: İNSANLAR İZLİYOR, BUNA ÇOK ÜZÜLDÜM

Olay sırasında eline geçirdiği kovayla yaptığı müdahale ile Davut Özdağ’ın olay yerinden uzaklaşmasını sağlayarak Ayşe Özdağ’ın daha fazla yaralanmasını engelleyen evli ve iki çocuk babası 38 yaşındaki Mevlüt Tuğan, o anları DHA’ya anlattı. Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir tekstil fabrikasında depo sorumlusu Mevlüt Tuğan, amacının kahramanlık olmadığını söyledi. Ayşe Özdağ’ın çığlığını duyup olay yerine koştuğunu beliren Tuğan, "Sabah işime gitmek için beklerken birden çığlıkları duydum. Hemen koştum. Adamı kadının üzerinde gördüm. Boğazından bıçaklıyordu. Herkes korkuyordu. Ki dedi.

Haberin Devamı