Türkiye (Son Dakika) Sokak ortasında eşini dövdü serbest bırakıldı

Sokak ortasında eşini dövdü serbest bırakıldı

Paylaş
Sokak ortasında eşini dövdü serbest bırakıldı

İstanbul Kağıthane'de sokak ortasında karısını döverken çevredeki vatandaşlardan meydan dayağı yiyen Mehmet T., çıkarıldığı savcılıkça serbest bırakıldı. ‘Yaralama’ ve ‘Tehdit’ suçlarından savcılığa getirilen Mehmet T.’nin ‘Elimdeki rulo halindeki kağıtlarla vurdum’ dediği öğrenildi

Sabah saatlerinde anlaşmalı boşanmak için Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gelen Nevin T. ve Mehmet T. evrak eksikliği nedeniyle davayı açamadı. Adliyeden ayrılan çift yolda gittiği sırada bir anda tartışmaya başladı. Tartışma sonrasında Mehmet T. eşi Nevin T’ye vurması üzerine sokaktaki vatandaşlardan meydan dayağı yemiş ve gözaltına alınmıştı.

Haberin Devamı

Polis merkezinde ifadesi alınan Mehmet T., ‘yaralama’ ve ‘tehdit’ suçlarından Çağlayan’daki İstanbul Adliyesine sevk edildi. Burada sorgulanan Mehmet T. Savcılık tarafından serbest bırakıldı.

'YOLDA GİDERKEN BENİ TAHRİK ETTİ'

İstanbul Adliyesinde Savcılıkça sorgulanan Mehmet T., “Boşanma dilekçesi vermek için adliyeye gelmiştik, evrak eksikliğinden dolayı dilekçeyi veremedik. Yolda giderken beni tahrik etti, bende elimdeki kağıtlarla vurdum” dediği öğrenildi.

İHA