Gündem Sokakta kafasını taşla ezdiler

Sokakta kafasını taşla ezdiler

Paylaş
Sokakta kafasını taşla ezdiler

İstanbul Güngören'de, Türkmenistan uyruklu bir kişi, sokakta başı kaldırım taşıyla ezilerek öldürüldü

Edinilen bilgiye göre Güngören Akıncılar Mahallesi Şevket Dağ Caddesi Çevik Sokak'tan, saat 22.00 sıralarında geçmekte olan vatandaşlar iki park etmiş otomobilin arasında bir kişinin yatmakta olduğunu gördüler.

Vatandaşlar kanlar içindeki yerde yatmakta olan kişiyi hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdiler. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde yatan kişinin ölmüş olduğunu belirledi.

TELEFONU ÇALINMAMIŞ

İlk olarak olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları ilk çalışmada ölen kişinin bir alt sokaktaki bekar evinde oturan Türkmenistan uyruklu Kathacan Gurbanov olduğunu belirledi. Yapılan incelemelerin ardından Gurbanov'un üzerinde bulunan cep telefonundan en son görüştüğü kişiyi tespit eden cinayet ekipleri, bu kişiyi ifadesine almak üzere polis merkezine götürdü. Kathacan Gurbanov'un cesedi incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Haberin Devamı

SOKAK LAMBASI YOKMUŞ

Cinayetin olduğu sokakta aydınlatılma lambalarının bulunmamasından dolayı emniyete ve belediyeye şikayette bulunacaklarını söyleyen mahalle sakinleri, cinayeti kimsenin görmemesini şaşkınlıkla karşıladıklarını söyledi.

Polis ekipleri, Kathacan Gurbanov'u öldüren kişi veya kişileri bulmak için çalışma başlattı.

Ozan URAL İSTANBUL - DHA