Gündem Sokakta oynarken kurşun yedi

Sokakta oynarken kurşun yedi

Paylaş
Sokakta oynarken kurşun yedi

Konya'da 10 yaşında bir çocuk, sokakta oynarken, nereden geldiği belli olmayan bir kurşunun beline saplanması sonucu ağır yaralandı

Konya'da sokakta arkadaşıyla oynayan 10 yaşındaki Enes Delal'in beline, nereden, kim tarafından ateşlendiği belirlenemeyen bir tabancadan çıkan kurşun saplandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Delal'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, polis silahın kim tarafından ateşlendiğini belirlemek için çalışma başlattı.

Olay, bugün saat 12.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Gödene TOKİ Konutları'nda meydana geldi. Derbent İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Mesut Delal'in oğlu Enes Delal, arkadaşı Yusuf ile birlikte oyun parkının kenarında sokakta oynadığı sırada aniden yere yığıldı. Enes Delal'ın kanlar içinde yere yığıldığı gören arkadaşı, durumu Delal'in annesine bildirdi.

Haberin Devamı

Ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Delal'in beline kurşun isabet ettiğini belirlendi. Ameliyata alınan Delal'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken polis, merminin kim tarafından ve nereden atıldığını belirlemek için çalışma başlattı.

İhsan YALÇIN - KONYA / DHA