Dünya Sokakta seks videosu çeken 2 kadına hapis!

Sokakta seks videosu çeken 2 kadına hapis!

Paylaş
Sokakta seks videosu çeken 2 kadına hapis!

Rusya'da geçtiğimiz haftalarda yaşanan seks skandalı sonrasında sıcak bir gelişme yaşandı. Seks yapan kadınların, Rus lider Putin'e muhalif olan "seks gurusu"nun dileğini yerine getirmek için Volga Nehri kıyısında seviştiği ortaya çıktı

Rusya’nın başkenti Moskova, geçtiğimiz haftalarda bir seks skandalıyla gündeme gelmişti. Gece saatlerinde bir kadın ile bir erkeğin şehrin göbeğinde cinsel ilişkiye girdiği görüntüleri, ikinci bir kadın kameraya almıştı. Daha sonra bu iki kadının Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e muhalif olan iş adamı Alex Lesley’nin arkadaşı olduğu ortaya çıkmıştı.



Sabaha karşı 5’te Volga Nehri’nin kıyısında çekilen seks görüntülerinin ardından soruşturma başlatan Rus polisi, videodaki kadınlardan birinin Anastasia Davydova ve diğerinin ise Anastasia Vashukevich olduğunu belirledi.

ONUN İSTEKLERİNİ YERİNE GETİRİYORDUK


Kısa sürede sosyal medyada paylaşılan videonun ardından harekete geçen savcılık, kamu düzenini bozmaktan ceza aldı. İki kadın 1 haftalık hapis cezası aldı. Videoda kimliği belirlenemeyen adamla sevişen Vashukevich’in Sasha lakabıyla bilindiği ve kendini seks gurusu olarak tanıtan Alex Lesley’nin arkadaşı olduğu belirtildi.



Sözcü'nün haberine göre; polis tarafından sorgulanan kadınlar “Lesley’nin isteklerini yerine getiriyorduk” dedi. Yakın zamanda, “Donsuz Bir Hayat” isimli bir kitap yazan ve kadınları “baştan çıkarmanın tüyolarını” veren Lesley, gelecek yıl yapılacak seçimlerde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in karşısına çıkacağını duyurmuştu.



Lesley’nin Putin karşısındaki sloganı ise, “Bir askerin yönettiği ülke savaşır, bir bilim insanının yönettiği ülke gelişir, bir seks gurusunun yönettiği ülke çoğalır”. Geçtiğimiz aylarda kadınlar için, “Köle kızlar” ifadesini kullanan Lesley, Putin’e muhalif kimliğiyle öne çıkıyor.

Haberin Devamı