Gündem Sokakta yürürken ayağı kanala sıkıştı

Sokakta yürürken ayağı kanala sıkıştı

Paylaş
Sokakta yürürken ayağı kanala sıkıştı

Antalya'da bir gencin bacağı üzeri kapatılmayan kablo kanalına sıkıştı

Güllük Caddesi’ndeki katlı otopark önünde meydana gelen olayda bir arkadaşıyla birlikte dershaneden aldıkları sınav sonuçlarıyla ilgili kağıtlara bakarak yürüyen Muratpaşa Lisesi öğrencisi Cem Demir’in ayağı (19) bir firma tarafından internet kablosu döşemek üzere açılan ve üzeri kapatılmayan kanala sıkıştı.

Haberin Devamı

Sağ ayağı yaklaşık 50 santimetre derinliğindeki kanala sıkışan lise öğrencisi kendi çabasıyla ayağını sıkıştığı yerden çıkarmak istedi. Gencin ayağının sıkıştığı kanaldan çıkartılamaması üzerine itfaiye ekipleri çağrıldı. Ekipler, beton delici aletle kanalı genişleterek gencin bacağını kurtardı.

İnternet kablosu döşeyen şirketin görevlileri, gencin kurtarılması sırasında gazetecilerin görüntü almasını engellemek istediler. Firma yetkililerinden davacı olacağını söyleyen Cem Demir, "Arkadaşımla sınav sonuçlarını kontrol ederek ilerliyordum. Bir anda kendimi yerde buldum. Ayağım kanala sıkışmıştı. Yarım saat kurtarılmak için çaba gösterdim. Ancak başaramadım" diye konuştu.

Firma yetkilileri ise işleri bittikten sonra kanalı kapatmak istediklerini, ancak yolun trafiğe kapatılmaması için yetkililerin izin vermediklerini ileri sürdü. Polis merkezine götürülen Cem Demir, firma hakkında davacı olacağını belirtti.

Haberin Devamı

Kanal, şirket görevlilerince üzeri tahta parçalarıyla örtülerek, kapatıldı.

(A.A.)