Magazin 'Sol tarafı tamamen felçti'

'Sol tarafı tamamen felçti'

Paylaş
'Sol tarafı tamamen felçti'

Silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan İbrahim Tatlıses'in doktoru, ünlü türkücünün son durumuyla ilgili bilgi verdi

Silahlı saldırı sonucu yaralanan İbrahim Tatlıses'in doktoru Prof. Dr. İlhan Elmacı, saat 11.00'de açıklama yaptı. Tatlıses'in son durumuyla ilgili bilgi veren Elmacı, "Hayati tehlikesi azalarak devam ediyor" dedi.

Haberin Devamı

"YARIM SAAT İÇİNDE UYANDIRMA ZORLUĞU VARDI"

Şu anda uyutulan Tatlıses'in tomografisini çektiklerini anlatan Elmacı, ameliyat öncesine göre durumunun iyi olduğunu vurguladı. 24 saat gözetim altında tutulacak olan Tatlıses'in yarın yeniden tomografi çekeceklerini belirten Elmacı, " Ailesi burada. Çok ziyaretçisi var. Ama yoğun bakıma ki diye konuştu

SOL TARAFI TAMAMEN FELÇTİ

Prof. Dr. İlhan Elmacı, "Bize geldiğinde sol tarafında tamamen felç vardı. Şu anda başka bir ameliyat gerekmiyor. Bu olay ilk olduğu sırada şuuru açıktı. Yarım saat içinde uyandırma zorluğu vardı" şeklinde konuştu.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer4976","4976","201103","4976-1.jpg");

"GÖRÜNÜM AÇISINDAN BİR SIKINTI YOK"

Tatlıses'in beyninde hasar meydana geldiğini belirten Elmacı, "Açık beyin yarası mevcuttu. Beyin açıkta izlenmekteydi. Ameliyattan sonraki süreçte yoğun bakıma aldık. Kafa içi basıncı düşürmek için deneyimli ekibimiz var. Kafa içi basıncını düşürmek için kullandığımız ilaçlar var. Ara ara gelişmeleri tomografi ile takip ediyoruz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Tüm müdahalelerin zamanında yapıldığını belirten Elmacı, "Konuşma güçlüğü olacağını zannetmiyorum. Beyin hasarının olduğu taraf konuşmayı kontrol eden bölüm değil. Ama bir kuvvet kaybı olabilir. Görünüm açısından bir sıkıntı yok. Biz 24 saat buradayız" diye konuştu.

Buket Çakıcı'nın durumunun daha iyi olduğunu belirten Elmacı, "Ameliyattan uyanık olarak çıktı. Onda beyinle ilgili oluşmuş bir hasar yok" dedi.

Özgür ALTUNCU - Ünsal ÇAKİN - İSTANBUL DHA