Derya Özel Sömestr aktiviteleri
HABERİ PAYLAŞ

Sömestr aktiviteleri

15 günlük uzuun tatille birlikte annelerin çocukları oyalama serüveni de başladı. Bitmek bilmeyen aktivite isteklerine şahane alternatiflerle 15 tatil rehberini gururla sunuyorum.

Çocuk Atölyesi

Animasyon yönetmeni Deniz Öcal tarafından gerçekleştirilen Stop Motion Animasyon Atölyesi, çocukların kendi hayalindeki karakteri yaratması, üç boyutlu halde üretmesi, kendi yaratacağı hikayesi dahilinde fotoğraflayarak filme dönüştürmesinden oluşuyor.

5-12 yaş grubundaki çocuklara yönelik atölye 4 hafta boyunca ikişer saat olarak düzenleniyor. Atölye sonunda herkesin kendi ürettiği filmin kurgusu, yönetmen Deniz Öcal tarafından yapılıp DVD olarak teslim ediliyor.

Haberin Devamı

Atölye Ücreti: 400 TL
Atölye Tarihleri/Saati:
20 Şubat Cumartesi 15:00-17:00
27 Şubat Cumartesi 15:00-17:00
5 Mart Cumartesi 15:00 - 17:00
12 Mart Cumartesi 15:00 - 17:00
Yaş Grubu: 5-12 yaş
Atölye Süresi: 8 saat / 4 hafta

Trump'ta çocuklara dev hizmet

Trump Alışveriş Merkezi, sömestr boyunca birbirinden eğlenceli etkinliklerle çocukları mutlu etmeye devam ediyor.
1 – 5 Şubat tarihleri arasında saat 14:00 ile 17:00arasında özel eğitmenler eşliğinde gerçekleşecek atölye çalışmalarıyla çocuklar, el becerilerini geliştirecek, hem eğlenecek hem öğrenecek.
Çocuklar, 1 Şubat Pazartesi “Kitap Ayracı”, 2 Şubat Salı “Kaşık Kukla”, 3 Şubat Çarşamba“Çerçeve”, 4 Şubat Perşembe “Maske” ve 5 Şubat Cuma “Kapı Süsü” atölyeleriyle sömestr tatilinin tadını çıkaracaklar.
Atölyelerin yanı sıra neşeli tiyatro oyunları ve çocuk katındaki birbirinden renkli oyuncaklar da yine çocukları bekliyor! Şu sıralar sinema salonlarında da filmi gösterimde olan dünyaca ünlü Alvin ve Sincaplar, Türkiye’de ilk kez çocuklarla Trump AVM'de buluşuyor.
31 Ocak tarihine kadar her gün Trump AVM Çocuk Katı’nda kurulan dev sahnede gerçekleşecek gösteride çocuklar, Alvin ile birlikte dans ediyor, bol bol eğleniyor. Etkinlik her gün 12:00 – 14:00 – 16:00 ve 18:00 saatlerinde 4 seans olarak gerçekleşiyor.
Viko çocuk tiyatrosu

Haberin Devamı

VİKO by Panasonic’in Çocuk Tiyatrosu, Sömestre döneminde, geleceğimizin teminatı öğrenciler için sahne alacak. VİKO’nun oluşturduğu ve 370 bin öğrenciye ulaşan Çocuk Tiyatrosu, “Aydınlık Bir Gelecek İçin” adlı bir oyunu sahneleyerek gelecek nesiller için değer katmaya devam ediyor.
30-31 Ocak tarihlerinde Üsküdar Koza Tiyatrosu’nda ücretsiz olarak izlenebilecek.
Oyun: Aydınlık Bir Gelecek İçin / Viko by Panasonic Çocuk Tiyatrosu
Tarih: 30-31 Ocak / Cumartesi – Pazar
Saat: 13.00
Yer: Üsküdar Koza Tiyatrosu
Ücretsiz

Pera Eğitim Sömestr Atölyeleri
Pera Eğitim, çocuklara yönelik eğitim atölyelerine yarıyıl tatilinde de devam ediyor. “Bu Bir Aşk Şarkısı Değil” ve “Üryan, Çıplak, Nü” sergileri kapsamında 26 Ocak - 7 Şubat 2016 tarihleri arasında düzenlenen program 4-6 ve 7-14 yaş gruplarına sesleniyor.
Pera Eğitim, 1960’lardan günümüze pop müzik ve video sanatı ilişkisini ele alan, çeşitli sanat akımlarını ve farklı müzik türlerini içeren “Bu Bir Aşk Şarkısı Değil: Video Sanatı ile Pop Müzik İlişkisi” sergisi kapsamında çocuklara yedi farklı atölye seçeneği sunuluyor. “Üryan, Çıplak, Nü: Türk Resminde Bir Modernleşme Öyküsü” sergisi kapsamındaki beş ayrı atölyede ise figür ve beden sergideki resimler üzerinden inceleniyor.
Biletler www.biletix.com sitesi üzerinden temin edilebilir. PERAkart aile ile %50 indirimli!
Kontenjan: 10 kişi
Atölyelerin süresi: 2 saat
Atölye başına katılım bedeli: 45 TL (4-6, 7-14 yaş)

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder