Gündem Son Dakika! Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener'le görüştü

Son Dakika! Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener'le görüştü

Paylaş
Son Dakika! Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener'le görüştü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu CHP Genel Merkezi'nde İYİ Parti lideri Meral Akşener ve ekibi ile görüştü. Görüşme sonrası iki isim de kameraların karşısına geçti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İYİ Parti lideri Meral Akşener ile görüştü. Kılıçdaroğlu'nun HDP'siz barajı sıfırlama formülünü Akşener'e önereceği kaydediliyordu. Görüşmede, seçim güvenliği ve Abdullah Gül'ün ortak adaylığının da konuşulduğu tahmin ediliyor.


Görüşmeye İYİ Parti'den Koray Aydın, Aytun Çıray ile Ümit Özdağ katılırken, CHP heyetinde Bülent Tezcan, Haluk Koç, Mehmet Bekaroğlu gibi isimler yer aldı.

İKİ LİDERDEN ORTAK AÇIKLAMA


CHP Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşme sonrası önce Meral Akşener söz aldı. Ardından da CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu konuştu.



İşte iki genel başkanın yaptığı açıklamaların satır başları:

MERAL AKŞENER

Türkiye'de hukukun üstünlüğünün gerçekleşmesi için onlar bir adım attılar, bizler de kendilerine teşekkür ettik. Ben 1 Nisan ve 25 Ekim'de de aziz milletimize ilan ettiğim İYİ Parti'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığımı açıkladım. Bu durumu sürdürmeye devam edeceğim.

KILIÇDAROĞLU

Sayın Genel Başkan teşekkür ziyaretine geldi. Bir siyasal partinin seçimlere girememesi için kumpas kurulması bizim sindirebileceğimiz bir olay değildi. Biz demokrasiyi savunanlar 24 Haziran'da, 25 Haziran'da biz bu ülkeye gerçek demokrasiyi getireceğiz. Demokrasi birlikteliğini sürdürmenin demokrasiye inan partiler açısından önemli olduğunu düşünüyorum.


BİR ZİYARET DE DEMOKRAT PARTİ'YE


Öte yandan CHP Sözcüsü Bülent Tezcan ile CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in Demokrat Parti'yi ziyaret edeceği öğrenildi.