Türkiye (Son Dakika) Bahçelievler'deki saldırgan gözaltına alındı

Bahçelievler'deki saldırgan gözaltına alındı

Paylaş
Bahçelievler'deki saldırgan gözaltına alındı

İstanbul Bahçelievler'de bir kişi, tartıştığı kişiyi silahla vurdu. Yaralı hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise evine saklandı. Polis evin bulunduğu sokağı güvenlik çemberine aldı. Saldırgan kısa bir süre sonra ikna edilerek gözaltına alındı

Bahçelievler’de bir kişi, tartıştığı kişiyi silahla vurdu. Yaralanan kişi hastaneye kaldırılırken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevkedildi.


GÖZALTINA ALINDI


Saldırganın kaçtığı evinin çevresinde polis, geniş güvenlik önlemi aldı. Polis, saldırganı bir süre sonra ikna ederek gözaltına aldı.

Olay, saat 17.00 sıralarında Bahçelievler’de Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bir sokakta meydana geldi. Bilal B. isimli şahıs, aralarında husumet bulunan 23 yaşındaki C.C. ile sokak ortasında tartıştı. Yaşanan tartışmanın ardından Bilal B., C.C.’ye 3 el silahla ateş etti.


SORGU SÜRÜYOR


Olay yerine çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde gelen sağlık ekipleri yaralı şahsa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ambulansla hastaneye kaldırılan C.C. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Öte yandan olayın ardından gözaltına alınan Bilal B.’nin emniyetteki sorgusunun sürdüğü öğrenildi.




İHA

Haberin Devamı