Gündem Son dakika! Çağlayan Adliyesi'nde çatışma!

Son dakika! Çağlayan Adliyesi'nde çatışma!

Paylaş
Son dakika! Çağlayan Adliyesi'nde çatışma!

İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde cinayet davalı iki grup arasında çatışma çıktı. Adliye bahçesinde yaşanan olayda 1 kişi yaralanırken olayla ilgili 20'den fazla kişi gözaltına alındı

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi'nin bahçesinde bir cafede iki grup arasında çatışma çıktı. Güvenlik önlemleri alınsa da çatışmanın önüne geçilemediği belirtiliyor. Polis, havaya ateş ederek olaya müdahale etti. 1 kişi yaralandı, 20'den fazla kişi gözaltına alındı.

Sabah saatlerinde Çağlayan'daki adliye meydanından silah sesleri yükseldi. Geniş alanda sağa sola koşuşturan iki grup birbirine ateş etti. Adliyenin içindeki herkes kendini yere attı. Dakikalar süren çatışma polisin havaya ateş açmasıyla durdurulabildi.


Ateş açanlar olay yerinden böyle kaçtı

1 KİŞİ YARALANDI, 20 KİŞİ GÖZALTINDA


Çatışmanın tarafları olarak ilk etapta Sarallar ve Şahinler'in adı geçti ama iki grubun çatışmayla bağlantısı olmadığı ortaya çıktı. Başka bir davanın tarafları arasındaki çatışmada 1 kişi yaralandı; polis 20'den fazla kişiyi gözaltına aldı. Çatışanların bir kısmı adliye çevresindeki ara sokaklara kaçtı.



Hürriyet'in edindiği bilgiye göre çatışma, geçen ocak ayında Sultangazi'de bir oyun salonunda çıkan, 3 kişinin öldüğü silahlı kavganın tarafları arasında yaşandı. Gazi Mahallesi İsmetpaşa Caddesi üzerinde bulunan bir oyun salonunda 24 Ocak'ta iki grup arasında çıkan tartışmada silahlar çekilmiş, üç kişi ölmüştü. Polis cinayetlerin ardından ilçedeki 7 kişilik bir uyuşturucu çetesini çökertmişti.

Olay yerinden ilk görüntüler: