Spor Son dakika | Dick Advocaat bırakıyor!

Son dakika | Dick Advocaat bırakıyor!

Paylaş
Son dakika | Dick Advocaat bırakıyor!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Divan Kurulu toplantısında Fenerbahçe'nin toplam borcunu açıkladı. Dick Advocaat'ın da Fenerbahçe'den ayrılacağını vurgulayan Yıldırım, teknik adam çalışmalarımız devam ediyor dedi...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklamalar şöyle:

"Dick Advocaat'la sezon sonunda devam etmek istediğimizi bildirdik. O da bize kısa süre içinde cevap vereceğini söyledi. Daha sonra artık kulüp takımlarında çalışmak istemediğini söyledi. Hocamız Hollanda Milli Takımı'na gidecek gibi görünüyor.

Topuk Yaylası'nın satın aldık. 82 dönüm kulübün tapulu malı. Bir salon yapılacak. Kim yapar bilemem. Otel kendisi kadar genişletilecek. Planlama da bu var. Mallar da kulübün artık tamamen.

700 dönüme yakın arazi topladık. Gebze'de tesisleri yapacaktık. Fakat ben son devlet büyüklerimizle görüşmede Samandıra'da bizim tesislerin karşısında 200 dönüme yakın arazi tahsis edilmesini talep ettik. Olursa üniversitenin bir bölümüyle, tesis yapmak istiyoruz. Ayrıca Fikirtepe'deki 10 dönümlük arazi artık kentsel dönüşümün tamamen içinde kaldı. İmar planı var. 10 yıl uzatmak için cevap bekliyoruz. Olumlu dönecektir sanırım. Orada üniversitenin binasını yapmayı düşünüyoruz. Planları hazır. 5 katlı 20 bin metrekarelik bir üniversite binası yapılacak. 20-25 milyon dolar civarında para harcanması gerekiyor. Para yok tabii ki. Hayırsever Fenerbahçelilere güveniyoruz."

Fenerbahçe'nin toplam borcu 270 milyon dolar!

Haberin Devamı