Gündem Sefer görev emrine hazır olun!

Sefer görev emrine hazır olun!

Paylaş
Sefer görev emrine hazır olun!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kahramanmaraş'taki konuşmasında flaş sefer görev emri çıkışında bulundu. Erdoğan, "Sefer görev emri olanlar hazır olsun ama şu anda bir ihtiyaç yok" dedi. Erdoğan konuşurken bordo bereli bir minik kızı fark etti ve onu sahneye çıkarttı.

Erdoğan, Sefer Görev Emri dedi milyonlar sorgulamaya başladı. Peki Cumhurbaşkanı Erdoğan Sefer Görev Emri'ne hazır olun ifadesini nerede kullandı? Türkiye'nin gündemine düşen ifadeleri ( Sefer görev emri olanlar hazır olsun ama şu anda ihtiyaç yok.) Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahramanmaraş'taki Ak Parti il kongresinde söyledi.



İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarının satır başları:

Kongremizin demokrasimiz için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Kahramanmaraş siz bir başkasınız be. Siz 16 Nisan halk oylamasında yüzde 74'lük evet oranıyla tüm Türkiye içinde 7. sırada yer alarak evet destan yazdınız. Şiir yazdığınızı bilirdim, makale yazdığınızı da bilirdim ama destan yazdığınızı yeni öğrendim.

Büyük ve güçlü Türkiye'yi inşaa etme sürecinde Maraş'ın verdiği bu desteği asla unutmayacağız. Bu kutlu şehir tarihin her döneminde milletine, ezanına, bayrağına, geleceğine her daim sahip çıkmıştır. Maraş'ın kahramanlığı öyle sözde değildir. Sözüyle edasıyla her halinden kahramanlık akar.




(Erdoğan'ın konuşması sırasında bordo bereli bir kız çocuğu kameralara yansıdı. Ardından Erdoğan küçük kızı yanına getirtti. Minik kız oldukça heyecanlandı ve gözleri doldu.)