Spor Galatasaray Maicon'u KAP'a bildirdi

Galatasaray Maicon'u KAP'a bildirdi

Paylaş
Galatasaray Maicon'u KAP'a bildirdi

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Maicon, takımı Sao Paulo'ya veda etti. Brezilyalı stoper bu akşam saat 22:00'de İstanbul'da olacak

Galatasaray, Maicon transferi için oyuncu ve kulübüyle görüşmelere başladığını Kamuoyunu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Profesyonel futbolcu Maicon Pereira Roque'nin Kulübümüze transferi konusunda futbolcu ve kulübü Sao Paulo FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır."

Galatasaray, Gomis ve Belhanda'nın ardından 3. bombayı da patlatıyor. Sarı-Kırmızılıların anlaşmaya vardığı Maicon, takımı Sao Paulo'ya veda etti.

BELHANDA 16.30'DA MAICON İSE 22.00'DA GELİYOR


Brezilyalı stoper bu akşam saat 22:00'de İstanbul'da olacak. Galatasaray'ın bir diğer yıldız transferi Belhanda ise saat 16.00'da İstanbul'a gelecek.

Maicon veda mesajında şu ifadeleri kullandı: “Bana Brezilya’da harika bir takımda oynama fırsatı veren Sao Paulo’ya teşekkür etmek istiyorum. Bu formayla 1.5 yıl mücadele ettim ve elimden gelenin en iyisini verdiğim için başım dik ayrılıyorum. Bana olan destekleri için milyonlarca Sao Paulo taraftarına teşekkür ederim. Eleştiriler ve övgüler için de teşekkürler. Sao Paulo her zaman kalbimde yer alacak.”

ÖNCE KAP'A BİLDİRİLECEK


Galatasaray’ın bugün Maicon transferi için KAP’a bir açıklama yapması bekleniyor. Daha önce Gomis ve Belhanda KAP’a bildirilmişti.

Adı: Maicon Pereira Roque
Doğum tarihi: 14 Eylül 1988 (28 yaşında)
Doğduğu il: Barretos / Brezilya
Boyu: 1,91 m
Mevki: Defans - Stoper
Ayak: sağ ayak
Güncel piyasa değeri: 8 milyon Euro

2015-2016 sezon istatistikleri:
63 maç, 6 gol, 12 sarı kart, 1 kırmızı kart

Haberin Devamı