Magazin Gazinocular kralı Fahri Balcı hayatını kaybetti! Fahri Balcı kimdir?

Gazinocular kralı Fahri Balcı hayatını kaybetti! Fahri Balcı kimdir?

Paylaş
Gazinocular kralı Fahri Balcı hayatını kaybetti! Fahri Balcı kimdir?

Bir dönemin 'Gazinocular Kralı' olarak bilinen Fahri Balcı hayatını kaybetti. Balcı, eski sinema oyuncusu Zerrin Egeliler’in de kocasıydı.

Bursa'da 'Gazinocular Kralı' olarak bilinen ve sinema oyuncusu Zerrin Egeliler'in eşi Fahri Balcı, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Fahri Balcı uzun süredir koah hastalığı tedavisi görüyordu. Geçensalı günü beynindeki bir damarın tıkanması sonucu komaya giren Köşküm Gazinosu’nun sahibi Fahri Balcı, Şekvet Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılıp yoğun bakım ünitesine alındı. Sinema sanatçısı Zerrin Egeliler’in eşi olan Balcı, bu sabah dokorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Balcı’nın cenazesi yarın ikindide Ulucami’de kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilcek.

BİRÇOK ÜNLÜ İSMİ SAHNEYE ÇIKARMIŞTI


Turistik Köşküm Gazinosu'nun sahibi Balcı, gazinosunda Güngör Bayrak, Çankaya'da çırılçıplak soyunan Gonca Uyanık, kocası Kumkapı Cinayeti'nde öldürülen Gülten Kızılkaya, Zeynep Uludağ ile "Kadınları dövmek gerekir" dedikten sonra kendisi dayak yiyen tiyatrocu Levent Oran, Ajdar ve Yıldız Tilbe gibi gündemden düşmeyen isimleri sahneye çıkartmıştı.


Fahri Balcı’nın organları 3 kişiye umut oldu

Haberin Devamı