Bilim - Teknoloji Son dakika... Google Android için e-posta uygulaması Gmail Go'yu sundu! Gmail Go nedir, nasıl kullanılır?
Paylaş
Son dakika... Google Android için e-posta uygulaması Gmail Go'yu sundu! Gmail Go nedir, nasıl kullanılır?

Son dakika haberleri... Google, dün itibariyla standart Android Gmail uygulamasından daha küçük boyutlu ve daha hızlı olan Gmail Go uygulamasını resmen kullanıma sundu. Peki Google'ın Android için kullanıma sunduğu yeni e-posta uygulaması Gmail Go nedir? Gmail Go'yu bilmeyen biri için uygulama nasıl kullanılır? İşte detaylar...

Google, yeni e-posta uygulaması Gmail Go ile her kesimden kullanıcıya ulaşmayı umut ederek bir son dakika haberi ile Android için Gmail Go'yu resmen sundu. Vatandaşlar ise Gmail Go'nun ne olduğunu Gmail Go'nun nasıl kullanıldığını merak ediyor.



GMAIL GO HEMEN ŞİMDİ BURADAN KEŞFEDEBİLİRSİNİZ.


GOOGLE GMAIL GO'YU RESMEN TANITTI


Klasik Android Gmail uygulamasındaki özelliklerin hemen hemen hepsini taşıyan Go sürümü, hem daha küçük boyutlu hem daha hızlı hem de daha az veri tüketimi gerektiren bir uygulama.



Gmail Go uygulaması yalnızca Android 8.1 Oreo Go edition kullanıcıları için servis edildi. Eğer siz de alt segment bir telefona ve uyumlu Android sürümüne sahipseniz, bu uygulamayı Google Play’den ücretsiz olarak indirebilirsiniz.


GMAIL GO'NUN APK DOSYASINI KEŞFEDİN.

Haberin Devamı