Magazin Hakkı Bulut'tan iyi haber!

Hakkı Bulut'tan iyi haber!

Paylaş
Hakkı Bulut'tan iyi haber!

Sanatçı Hakkı Bulut'un göğüs ağrısı sebebi ile gittiği hastanede yapılan anjiyo sonrasında kalp damarının tıkalı olduğu anlaşılmıştı. Bypass ameliyatı başarılı geçen Hakkı Bulut, sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Hakkı Bulut, geçen günlerde göğüs ağrısı şikayetiyle Bahçelievler'de bulunan özel bir hastaneye gitti. Burada yapılan kontroller sonrasında sanatçının kalbi besleyen üç damardan bir tanesinin tıkalı olduğu anlaşıldı. Hemen ameliyata alınan Hakkı Bulut'un kalp damarı yapılan ameliyatın ardından açıldı. Bir gün yoğun bakımda kalan ve bugün özel odaya alınan sanatçı basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"GÖĞSÜMDEN DAMAR ALINARAK KALBE YAMANDI"

Hakkı Bulut, "Hastane yönetimine çok teşekkür ediyorum. Normalde kalp ameliyatlarında boydan boya göğüs ve kaburgalar açıldıktan sonra ameliyat yapılırdı. Bu yeni bir uygulama göğsümden bir damar alındı ve delik açılarak kalbe yamandı. Bu çok konforlu bir ameliyat. Bu ameliyatı gerçekleştiren Dr. Barış Çaynak'a çok teşekkür ediyorum. Sevenlerim beni hayatta tutuyor. Allah kimseye dert vermesin derman aratmasın. Binlerce telefon geldi hastaneye gelmek isteyenler vardı. Hastaneden çıkınca beni arayan herkesi tek tek arayacağım binlerce kişi olsa da" dedi.

"HIZLI BİR İYİLEŞME SÜRECİNE GİRDİK"

Ameliyatı gerçekleştiren Dr. Barış Çaynak, "Hakkı Bey bize göğüs ağrısı şikayetiyle geldi hemen anjiyo yaptık. Yapılan anjiyoda damarlardan bir tanesinin aşırı derece de tıkanık olduğu anlaşıldı. Böyle bir durumda balon ile açılabiliyorsa açmaya çalışıyoruz. Ancak uygun değildi ve ameliyata kararı verdik. Ameliyat kapalı ameliyata uygundu ve buna karar verdik göğüs kısmını açmadan. Ameliyat kapalı olunca hızlı bir iyileşme sürecine girdik. İki hafta sonra konseri olan Hakkı Bey için bir sıkıntı görmüyorum. Ben kendisine söz verdim inşallah yetiştirmeye çalışacağım kendisini ve beraber konserini dinlemeye gideceğiz" dedi.

Haberin Devamı