Gündem İstanbul'da şiddetli yağış...Taşkınlar meydana geldi

İstanbul'da şiddetli yağış...Taşkınlar meydana geldi

Paylaş
İstanbul'da şiddetli yağış...Taşkınlar meydana geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden İstanbul'a son dakika yağış uyarısı gelmişti. Beklenen şiddetli yağış etkisi gösterdi. Çengelköy'de sağanak nedeniyle kaldırım taşları sökülürken çok sayıda araç da yolda mahsur kaldı

İstanbul'da önce kara bulutlar görüldü, ardından da sağanak yağmur başladı.

Haberin Devamı

GÜNDÜZ, GECEYE DÖNDÜ

İstanbul'da Şişli üzerinde saat 14.30 civarında hava bir anda karardı. Ara ara gök gürültüsü duyulurken bir süre sonra sağanak yağmur başladı. Özellikle Anadolu Yakası'nda etkili olması beklenen yağış yüklü bulutlar, meteoroloji radarına da yansıdı.

Meteoroloji'nin radar görüntüsü

Meteoroloji'nin radar haritasına bakıldığında kuvvetli sağanak yağışın özellikle İstanbul'un Anadolu Yakası'nda etkili olduğu görülüyor.

"ÇEKMEKÖY'DE ARABASI OLAN YANDI"

Öte yandan yağışla ilgili olarak Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, sosyal medya adresinden, "Çekmeköy'de arabası olan yandı" mesajını paylaştı.

ARAÇLAR MAHSUR KALDI

Beykoz Anadoluhisarı'nda aniden bastıran yağmur sonrası oluşan su birikintisinde sürücüler araçlarında mahsur kaldı. Araçlar sulara gömülürken itfaiye ekipleri de zor durumda kalan vatandaşların yardımına koştu.

Haberin Devamı

Şiddetli yağış sonrası oluşan su birikintisinde mahsur kalan araç, itfaiye ekipleri tarafından güçlükle kurtarıldı. Otomobilin kapıları açılır açılmaz sular döküldü. O anlar kameralara böyle yansıdı

ÇENGELKÖY'DE YAĞIŞ NEDENİYLE YOL ÇÖKTÜ, KALDIRIM TAŞLARI SÖKÜLDÜ

Çengelköy'de şiddetli yağış nedeniyle yol çökerken, kaldırım taşları da yerinden söküldü.

İstanbul'da sağanak yağış etkisini devam ettirirken, Çengelköy'de yol çöktü. Sağanak yağışta kaldırım taşları da yerinden sökülürken, yolun ve kaldırımın halini gören vatandaşlar şoka girdi. Yaşanan o anlar da bir vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Görüntülerde, yolun çöktüğü ve kaldırımların yerinden söküldüğü görülüyor.

Uydudan gelen son görüntü: