Türkiye (Son Dakika) Son dakika... İznik Gölü'nde facia: 4 kişi boğuldu

Son dakika... İznik Gölü'nde facia: 4 kişi boğuldu

Paylaş
Son dakika... İznik Gölü'nde facia: 4 kişi boğuldu

Uyarı tabelasına rağmen Bursa İznik Gölü'nde büyük bir facia yaşandı. 1'i çocuk 4 kişi boğuldu...

Son dakika haberi Bursa’nın İznik İlçesi’nden geldi. Serinlemek için göle giren 2’si kadın, 1’i çocuk, 4 kişi boğularak can verdi.

"BURADA GÖLE GİRMEK YASAKTIR"


Serinlemek için "Dikkat akıntı vardır. Burada göle girmek yasaktır" yazılı tabelanın olduğu bölgede göle giren ve akraba oldukları öğrenilen 4 kişi boğularak yaşamlarını yitirdi.

MELİKE'NİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILAMADI


Ölen 2'si kadın 3 kişinin cesedi gölden çıkartılırken 13 yaşındaki Melike Kebapcı'nın cansız bedenine henüz ulaşılamadı. Yenişehir'de yaşayan ve akraba olan 43 yaşındaki Cemil Özdemir, 55 yaşındaki Aynur Özdemir, 26 yaşındaki Zehra Kebapçı'nın 13 yaşındaki Melike Kebapcı'yı da yanlarına alarak İznik ilçesinde yaşayan akrabalarını ziyaret ettikten sonra birlikte serinlemek için Derbentaltı Mevkii'nde pikniğe gittiler.

Öğle saatlerinde "Dikkat akıntı vardır. Burada göle girmek yasaktır" yazılı tabelanın da olduğu gölün sazlık ve bataklıktan oluşan bölümüne giren Cemil Özdemir, Aynur Özdemir; Zehra Kebapçı ve Melike Kebapçı boğularak öldüler.

HABER ALAMAYINCA JANDARMA'YI ARADILAR


Olay, kendilerinden uzun süre haber alamayan yakınlarının Jandarmaya haber vermesi sonucu ortaya çıktı. Kısa sürede belirtilen yere gelen ekipler Cemil Özdemir, Aynur Özdemir ve Zehra Kebapçı'nın cansız bedenlerini çıkartırken Melike Kebapcı'ya ise ulaşamadılar.


Haberin Devamı