Yaşam Son dakika Kim Kardashian nereli? Kim Kardashian Erzurumlu mu Karslı mı? Kim Kardashian'ın soyağacının Erzurum Kars'a uzandığı ortaya çıktı

Son dakika Kim Kardashian nereli? Kim Kardashian Erzurumlu mu Karslı mı? Kim Kardashian'ın soyağacının Erzurum Kars'a uzandığı ortaya çıktı

Paylaş
Son dakika Kim Kardashian nereli? Kim Kardashian Erzurumlu mu Karslı mı? Kim Kardashian'ın soyağacının Erzurum Kars'a uzandığı ortaya çıktı

Son dakika haberleri... Kim Kardashian nereli? Kim Kardashian Erzurumlu mu yoksa Karslı mı? Ermeni asıllı dünyaca ünlü ABD'li TV yıldızı ve manken Kim Kardashian'ın soyağacının Erzurum ve Kars'a kadar uzandığı ortaya çıktı. Peki Kim Kardashian kimdir? Erzurumlular ve Karslılar “Kim Kardashian'ı” tanıyor musunuz? sorusuna ilginç yorumlarda bulundu. İşte tüm ayrıntılar...

Aile kökleri Türkiye'ye dayanan Ermeni asıllı ABD'li TV yıldızı Kim Kardashian'ın soyağacı ortaya çıktı. Sosyal medyada Kim Kardashian'ın nereli olduğu merak ediliyor. Seksi yıldız Kim Kardashian'ın Erzurumlu mu yoksa Karslı mı olduğu ile ilgili çeşitli spekülasyonlar yapılıyor. İngiliz Daily Mail gazetesi Kardashianların, Erzurum'da ve Kars'ın Karakale köyünde yaşamış atalarına ait fotoğrafları yayınladı.



Kim Kardashian’ın aile köklerinin Kars ve Erzurum’a dayandığı bilgisinin ortaya çıkmasının ardından sosyal medyada Erzurumlu ve Karslılar ‘Hemşehri’ esprileri yaptılar.

Kim Kardashian'ı tanıyor musunuz? sorusuna Erzurumlular ilginç yorumlarda bulunarak bazıları tanıdıklarını çoğunluk ise Kardashian'dan haberdar olmadıklarını söyledi.

KİM KARDASHİAN DOĞUMDAN SONRAKİ İLK ÜSTSÜZ FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI


KARS KIM KARDASHIAN'A TEPKİ GÖSTERDİ!


Kim Kardashian'ın dedelerinin Kars ve Erzurum’da yaşadığının ileri sürülmesine Kars Karakale köylüleri tepki gösterdi.

Her yıl kaynatıp kaynatıp Kim Kardashian’ı önlerine getirdiklerini ifade eden Karakale köylüleri, Kardashian’ın dedelerinin köylerinde yaşadığına inanmadıklarını belirttiler.


KIM KARDASHIAN HİÇ KENDİNİ YORMASIN KESİNLİKLE BURALI OLAMAZ


İngiliz Daily Mail gazetesi yaptığı bir araştırmada ABD'li televizyon yıldızı Kim Kardashian'ın soyağacını ortaya çıkarılmasının kendileri için bir şey ifade etmediğini belirten köylüler, “Kim Kardashian’ın buralı olabilmesi için önce insanın soy kütüğünü bilmesi gerekir. Bu topraklarda birçok insanlar yaşamış olabilir. Ama insanın önce vatanı, doğduğu yerdir. Yaşadığı yerdir, öldüğü yerdir. Kim Kardashian, ne burada doğmuş, ne burada yaşamış, ne burada ölmüştür, bu boş yalan bir sözdür. Hiç kendisini yormasın, o buralı olamaz, biz kesinlikle onu kabullenmiyoruz. O bizim köyümüz değildir” dedi.

Muammer Çopur’un Kardashian’ın 4 kuşak öncesinden kuzeni olduğu söylemlerini doğrulamayan Ercan Ulunyege, Çopur’un genç olduğunu ve Kardashian’ın hoşuna gitmiş olabileceğini ve ondan böyle bir cümle kullandığını söyledi.
Ercan Ulunyege, “Öyle bir şey yoktur, tanımıyoruz, alakası yoktur. Kars’ın Karakale’si var ama kaç tane Karakale var, kazaları da var. Belki kazalarındandır. Burada yok, hayır kanıtı var mı elinde? 1915’te gitmişler, eğer bir tane genç söylemişse, o da kız hoşuna gitmiştir, Kim Kardashian manken mi ne? Hoşuna gitmiş ondan dolayı demiş bizim akrabamızdır” diye konuştu.

Bazı gazetecilerin köylerine gelerek kendilerine farklı tekliflerde bulunduklarını ifade eden bir başka köylü, “Bu konuda bir bilgimiz yok. Doğma büyüme buralıyız. Öyle birleri de yaşamadı burada, yaşamışsa da biz bilemeyiz. Gelip bizleri rahatsız ediyorlar. Benim evim eski yapıdır. Gelip bana para verelim, sen burada yaşadığını söyle, biz de Rusya’dan gelmişiz gidip oraya mı sahip çıkalım” diye tepki gösterdi.

İHA