Gündem Son Dakika...MHP lideri Bahçeli Bakan Gül ile görüştü

Son Dakika...MHP lideri Bahçeli Bakan Gül ile görüştü

Paylaş
Son Dakika...MHP lideri Bahçeli Bakan Gül ile görüştü

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile makam odasında görüştü. Görüşme, Bahçeli'nin 'Seçimler 26 Ağustos 2018 Pazar günü yapılsın' çıkışının ardından AK Parti ile kurulan ilk temastı. Bahçeli, görüşme sonrası yaptığı açıklamada, "Teklifi yaptık karar AK Parti'nindir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında "Bu şartlarda Türkiye'nin 3 Kasım 2019'u beklemesi mümkün değildir. 3 Kasım 2019'a kadar ulaşmak her dakika zorlaşmaktadır. Teklifimiz şudur; 26 Ağustos 2018 Pazar günü Türk milletinin sandığa gidip Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçiminde düşmanlara gereken dersi vermesi en makul en mantıklı yoldur" demişti. Bahçeli'nin erken seçim çağrısının ardından AK Parti ile ilk temas biraz önce gerçekleştirildi. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile MHP lideri, Bahçeli'nin makam odasında görüşme yaptı. Görüşme yaklaşık 10 dakika sürdü.


BAHÇELİ: TEKLİFİ YAPTIK


Görüşme sonrası Bahçeli, "Teklifi yaptık karar AK Parti'nindir" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin grup toplantısı öncesinde MHP lideri Bahçeli ile yarın görüşeceklerini açıklamıştı.