Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 17 Haziran 2022

Güne Başlarken | 17 Haziran 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 17 Haziran 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

 

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

 -Ankara Yenimahalle ilçesinde bulunan parkta çıkan yangın, paniğe neden oldu. Yangın, parkın bitişiğinde bulunan camiye sıçramadan söndürüldü.

-Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde yapılan denetimlerde ülkeye kaçak yollarla girdiği tespit edilen 7 göçmen yakalanarak Ayvacık geri gönderme merkezine gönderildi.

-U17 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda mindere çıkan Türkiye Kadın Milli Takımı, kadınlar müsabakalarının ikinci gününde 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz Madalya kazandı.

-Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, bir apartmanda 2 ayrı daireye yapılan baskında, saksılara ekilmiş çok sayıda kenevir ve uyuşturucu yapımında kullanılan aparatlar ele geçirdi. Polis, düzenek kurup saksıda uyuşturucu imalatı yapan Şahin B. ve Muhammet Ç.'yi gözaltına aldı.

Haberin Devamı

-Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bulunan millet bahçesinde denize giren 2 arkadaştan birisi boğulma tehlikesi geçirdi. Genç, ekipler tarafından sudan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

 

Güne Dair Notlar

  • 4 Haziran günü saat 7.35'te dolar 17,30 TL, euro ise 18,21 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Yerli Dizi: Arka Sokaklar (KANAL D)

Yerli Dizi: Kaderimin Oyunu (STAR)

Yarışma: Kim Milyoner Olmak İster? (ATV)

Sinema: Rambo: Son Kan (SHOW)

Yerli Dizi: İyilik (FOX)

Akşama ne yesek?

 

Tarifler için tıklayın!

 

Günlük burç yorumları

KOÇ: Sevdiğiniz işleri yapmak için kolları sıvayacaksınız. Bu işler için sevdiğiniz kişilerle birlikte olmak isteyeceksiniz. Fakat, fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız.

BOĞA: Duygusal anlamda çabuk etkileniyor ve hızlı kararlar alıyorsunuz. Enerjinizi kişisel isteklerinizle mükemmel birleştiriyor ve güçlü iletişim kuracağınız kişileri arıyorsunuz. Uzun vadeli planlar yapmalısınız.

İKİZLER: Kendinize özgü davranışlarınızı sergilerken, hiç kimseyi etkilemeyi düşünmüyorsunuz. Olaylara iyi niyetli yaklaşımlarınızın farklı algılanması, sizi üzebilir. İlişkinizde fikirsel birlikteliğin önemli olduğunu biliyorsunuz.

YENGEÇ: Yanınızda çalışan kişilerin fikir değiştirmeleri yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Paylaşım duygunuz her zaman önemli.

Haberin Devamı

ASLAN: Üstün nitelikli kişilerden hoşlandığınız için, bugün görüştüğünüz kişilerin farklı yönleri dikkatinizi çekecektir. Dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde, enerjiniz daha da artacak.

BAŞAK: Çevre ilişkilerini iyi kullanan biri olarak, sizi anlamak her zaman mümkün olmuyor. Derin duyguların kişisi olarak bazen olayları fazla kafaya takıyorsunuz. Her kelimenin altında farklı bir anlam aramayın.

TERAZİ: Bugün enerjinizin sınırlarını kendiniz çizmelisiniz. Duygularınızı paylaşırken dikkatli olmalı, çevrenizin sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Bazı dostlarınız ilişkilerinizi renkli tutmak için size yardım ediyor.

AKREP: Karışık düşünceler içindesiniz ve daha sabit olmanız konusunda kararsızlıklar yaşıyorsunuz. Olaylara sakin bakmak, huzurunuzu bozmamak istiyorsunuz. Ertelediğiniz işler konusunda daha sıkı çalışmalısınız.

YAY: Bugün maddesel konular önem kazanıyor. Ortaklarınızla veya çalışma arkadaşlarınızla olumlu kararlar alabileceksiniz. Sosyal ve toplumsal yaşantınızla ilgili planlarınızı sakin bir şekilde uygulayın.

Haberin Devamı

OĞLAK: Duygusal gerilimleriniz çok fazla. Kişisel ilişkilerinizde karşı tarafın istekleri baskın olduğu zaman, kendinizi kıskaca alınmış gibi hissediyorsunuz. Sezgilerinizi çok kullandığınız için farklı yöntemlerle çalışıyorsunuz.

KOVA: Aykırı düşüncelerinizle ön plana çıkmanız gerekmiyor. Konu ne olursa olsun, farklı konuşmayı adet haline getirdiniz. Aşkınızı sıra dışı yaşamak istiyorsunuz. Bu nedenle çevrenizdekiler arkanızdan konuşuyorlar.

BALIK: Olayları abartmadan önce, iç sesinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz. Sezgilerinizin sizi yanıltılabileceğini düşünerek, her zamanki sistemli yapınızı bozmamalısınız. Biraz daha temkinli olmalısınız.