Türkiye (Son Dakika) İstanbul'da kar nedeniyle kapanan yollar trafiğe açıldı! İşte son dakika yaşananlar

İstanbul'da kar nedeniyle kapanan yollar trafiğe açıldı! İşte son dakika yaşananlar

Paylaş
İstanbul'da kar nedeniyle kapanan yollar trafiğe açıldı! İşte son dakika yaşananlar

İstanbul'da kar nedeniyle yollar kapanmıştı. Otoyol kenarında terk edilen araçlar görüldü. Son dakika haberine göre, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu ve TEM Otoyolu dahil tüm yolların trafiğe açıldığını söyledi. THY, İstanbul Havalimanı'ndan yapacağı tüm uçuşları, saat 00.00'a kadar durdurdu. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, özel araçların trafiğe çıkmasının yasaklandığını duyurdu ve saat verdi. Kamu çalışanları yarın idari izinli olacak. İstanbul'da Esenler, Harem ve tüm cep otogarlardaki çıkışlar yarın saat 09.00’a kadar durduruldu. İşte son dakika haberine göre, İstanbul'da kar nedeniyle alınan tedbirler...

İstanbul kar yağışına teslim oldu... Son dakika haberine göre, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu ve TEM Otoyolu dahil tüm yolların trafiğe açıldığını söyledi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ise, 'İstanbul'da kamu personeli yarın idari izinli sayılacak' açıklamasında bulundu Vali Yerlikaya, saat 13.00’e kadar özel araçların trafiğe çıkmasının yasaklandığını duyurdu. İşte dakika dakika İstanbul'da yaşananlar ve kar nedeniyle alınan tedbirler...

Haberin Devamı

Posta

"TÜM YOLLARIMIZ TRAFİĞE AÇILMIŞTIR"

Bakan Karaismailoğlu, 'Kuzey Marmara Otoyolu ve TEM Otoyolu dahil olmak üzere İstanbul’da Karayolları Genel Müdürlüğü ağında kar yağışından dolayı kapalı bir yol bulunmamaktadır. Tüm yollarımız trafiğe açılmıştır.' dedi.

İSTANBUL'DA 6 YENİ TEDBİR

İstanbul'da kar yağışı nedeniyle 6 yeni tedbir alındı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya duyurdu. Kamu çalışanları yarın idari izinli olacak. İstanbul'da otogarlardaki çıkışlar yarın sabah 09.00’a kadar durduruldu. Üniversitelerde eğitime 31 Ocak kadar ara verildi. İşte İstanbul'da karla mücadelede 6 yeni tedbir...

Posta

THY UÇUŞLARI DURDURDU

10.09 - Milli Savunma Bakanlığı, "İstanbul’da yaşamı olumsuz etkileyen yoğun kar yağışı nedeniyle Hadımköy bölgesinde mahsur kalan 71 vatandaşımız Hadımköy Kışla Komutanlığımızda misafir edilmiştir. AFAD ile koordineli olarak kar temizliği ve kurtarma çalışmalarında kullanılmak üzere İstanbul Garnizon birliklerindeki iş makineleri hazırlanmış ayrıca 2, 3 ve 5’inci Kolordu Komutanlıklarımızdaki iş makinelerinin de İstanbul’a sevki için planlama yapılmıştır" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Posta

09.40 - İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'daki kar yağışına ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte İmamoğlu'nun açıklamaları...

"Kar kalınlığı 80 cm'yi bulan bölgelerimiz var. Özellikle kuzey hattımızda, bu yollarda 1 metreyi aşan kar yoğunluklarına ulaştı. Şehrimizin genelinde 35-50 cm arasında bir kar kalınlığı oluşmuştur.Kar yağışı dün olduğu gibi bugün de akşam itibariyle beklenen 18:00 itibariyle yoğun bir biçimde devam etme ihtimali yüksek. Belli bölgelerde kar yağışı etkili olacak. Yapılan bütün uyarılara bütün vatandaşlarımızın hassasiyetle uymasını istiyoruz. İstanbul'da hiçbir su kesintisi olmayacaktır."

YOLLAR BUZA DÖNDÜ

09.05 - TEM Otoyolu İSTOÇ mevkiinde kar esareti dün geceden beri devam ediyor. Uzun araç kuyruklarının oluştuğu yolda Trafik durmuş durumda. Yol adeta buz pistine döndü.

Trafiğin durduğu yolda aküsü biten bir aracın sürücüsü başka bir araç sürücüsünde yardım isteyerek aküsünü şarj etmeye çalıştı.

Haberin Devamı

Duran trafikte beklemekten sıkılan bazı sürücülerin ise araçlarından inerek kısa yürüyüşler yaptığı görüldü.

08:45 - Onlarca araç Beylikdüzü Hadımköy girişinde yolda kaldı. Bölgede mahsur kalan araçlar trafiği durdururken, geceyi oldukları yerde geçiren sürücülerin bekleyişi sürüyor.

Posta

İSTANBUL VALİSİ'NDEN SÜRÜCÜLERE ÇAĞRI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sürücülere sosyal medyadan çağrıda bulunarak, 'Kıymetli Hemşehrilerim, Karla mücadelemizin etkin şekilde sürdürülmesi için, Otoyol ve D-100’de park edilmiş özel araçların, sahipleri tarafından kaldırılması gerekmektedir. Lütfen araçlarımızı bulundukları yerden süratle kaldıralım.' dedi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'Trakya ve Anadolu istikametlerinden İstanbul yönüne seyahat eden araçların, ilimize giriş kısıtlaması kaldırılmıştır' dedi.