Türkiye (Son Dakika) Pelin Ceylan'dan acı haber! 12 gün sonra hayatını kaybetti

Pelin Ceylan'dan acı haber! 12 gün sonra hayatını kaybetti

Paylaş
Pelin Ceylan'dan acı haber! 12 gün sonra hayatını kaybetti

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, eski eşi Mehmet Eroğlu'nun (55) tabancaya vurup bir süre başında beklediği 3 çocuk annesi Pelin Ceylan (47), tedavi gördüğü hastane 12 gün sonra hayatını kaybetti.

Olay 13 Aralık'ta Ankara'nın Çankaya ilçesi Hoşdere Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mehmet E. (55), boşandığı eşi Pelin Ceylan’ın (47) ikamet ettiği apartmanın önüne geldi. Eski eşi ile burada tartışmaya başlayan Mehmet E., yanındaki silahla Pelin C.’ye iki el ateş etti.

Haberin Devamı
Eski eşini vurup başında bekledi Ankara'da 55 yaşındaki Mehmet E., 47 yaşındaki eski eşi Pelin C.'yi sokak ortasında tabancayla ateş edip, yaraladıktan sonra başında bekledi. Polis gelince silahı başına dayayan Mehmet E., kısa sürede ikna edilerek, gözaltına alındı.

KISKIVRAK YAKALANDI

Bununla da yetinmeyen saldırgan, yaraladığı Pelin C.’nin başında tehdit ve küfürler savurmaya başladı. Şahsın daha sonra silahı kendi kafasına dayadığı görülürken çevredeki bir kadın ise “Yapma, erkeksen kendini öldür” diyerek tepki gösterdi. Polis ekiplerinin olay yerine gelmesi üzerine Mehmet E. kaçtı. İki sokak ötede kıskıvrak yakalandı.

BEYNİNDE ÖDEM OLUŞTU

Taksiyle Çankaya ilçesindeki özel hastaneye götürülen Pelin Ceylan, hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınırken, eski eşi Mehmet Eroğlu ise işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. 3 kez cerrahi müdahale geçiren Ceylan, uygulanan tedavilere olumlu yanıt vermedi. 2 gün önce de beyninde ödem oluştu.

Haberin Devamı

12 GÜNDÜR YAŞAM SAVAŞI VERİYORDU

Hastanede 12 gündür yaşam savaşı veren Pelin Ceylan, bugün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Ceylan'ın cenazesi, yarın Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecek.