Türkiye (Son Dakika) Sosyal medyayı sallayan video! 'Daire 16'dayım' deyip isyan etti

Sosyal medyayı sallayan video! 'Daire 16'dayım' deyip isyan etti

Paylaş
Sosyal medyayı sallayan video! 'Daire 16'dayım' deyip isyan etti

Tekirağ'ın Çorlu ilçesinde İbrahim Kaya isimli vatandaşın köpek kulübesi ve sokak köpeği ile ilgili komşularına isyan ettiği anlar sosyam medyada binlerce yorum aldı.

Apartmanının önüne kurulan köpek kulübesinin sürekli şikayet edilmesine sinirlenen vatandaş, kendini sokağa atıp isyan etti. "Daire 16'dayım. Adım İbrahim Kaya..." diye komşularına seslenen vatandaşın videosu sosyal medyada geniş yankı buldu...

Haberin Devamı

Görüntüler Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kaydedildi.

Oturduğu apartmanın önüne kurulan kulübede yaşayan sokak köpeği için sürekli olarak belediyeye şikâyet gittiğini belirten İbrahim Kaya isimli vatandaş, komşularına isyan etti.

"ŞU KADARCIK YERİ BU HAYVANA ÇOK GÖRMEYECEKSİNİZ"

Sokağa çıkarak komşularına seslenen Kaya "Sokağın ya da apartmanın değil herkesin köpeği bu. Tek biz yaşamıyoruz bu dünyada, hayvanlar da var. Şikâyet edenler apartmanın kapısını açık tutmasın. Hiç kimseye zararı olmayan köpeği kim belediyeye şikâyet ediyorsa uğraşacağım onunla. Kime zararı var bu köpeğin. Biraz insan olalım. Apartmanın içerisine giriyorsa kapıyı açık tutmayacaksın. Şu kadarcık yeri çok görmeyeceksiniz bu hayvana... Daire 16'dayım. Adım İbrahim Kaya..." diye feryat etti.

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYADA GENİŞ YANKI BULDU

Apartmanda bulunan komşusu ya da ailesi tarafından görüntüleri kaydedilen İbrahim Kaya'nın isyanı sosyal medyada da geniş yankı buldu.