Türkiye (Son Dakika) Telefonu aldı kaçtı, Polis ekiplerinden kaçamadı

Telefonu aldı kaçtı, Polis ekiplerinden kaçamadı

Paylaş
Telefonu aldı kaçtı, Polis ekiplerinden kaçamadı

İzmir'in Konak İlçesi'nde, bir arkadaşına mesaj göndermesini istediği kişinin telefonunu alıp kaçan M.G. (19) huzur timlerinin çalışması sonucu yakalandı. Geçen yılda iki olaya karıştığı tespit edilen M.G. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı

Olay, geçen 22 Nisan Pazartesi günü, Konak YKM Önünde meydana geldi. R.K.’nin (18) yanına yaklaşan M.G., cep telefonunu olmadığını bir arkadaşına mesaj çekmesi gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı


M.G., ’Ben Meriç Konak meydanında bekliyorum gel al beni’ diye mesajı yazdırdı. R.K.’nin mesajı göndereceği esnada bir anlık dalgınlığından yararlanan M.G., telefonu alarak koşmaya başladı. R.K.’de M.G’yi yakalamak için koşmaya başladı. M.G. cebinden çıkarttığı bıçakla R.K.’yi tehdit ederek olay yerinden uzaklaştı.


R.K., durumu polis ekiplerini bildirdi. Verilen eşkal üzerine çalışma başlatan ekipler, geçen yıl 8 kasım ve 12 kasımda, tanıdığı kişilerin annem hastanede veya bir yakınım hastanede diyerek telefonlarına kendi sim kartını takan ve oyalayarak yanlarından kaçan şüpheli olduğunu belirlendi.

M.G., huzur timleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği’ne teslim edilen M.G., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haberin Devamı

DHA