Türkiye (Son Dakika) Son dokunuş...

Son dokunuş...

Paylaş
Son dokunuş...

Karabük'te, geçen pazartesi günü evlerinin 5'inci katındaki terastan atlayarak ağır yaralanan lise öğrencisi 15 yaşındaki Recep Kağan Özmen, hastanede verdiği yaşam savaşını kaybetti. Özmen, bugün gözyaşları arasında toprağa verildi

Karabük Anadolu Meslek Lisesi 9’uncu sınıf öğrencisi Recep Kağan Özmen, geçen pazartesi günü ilk 2 derse girdikten sonra okuldan ayrıldı. Bayır Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki Kadıoğlu Muhittin Taslak Apartmanı’ndaki evine giden Özmen, bir arkadaşını arayarak intihar edeceğini söyledi.

İki hafta önce psikolojik tedavi görmeye başlayan Özmen, babası ve üvey annesinin işte olduğu sırada 5’inci kattaki evlerinin terasına çıkıp kendini boşluğa bıraktı. Ağır yaralanan liseli, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Özmen, hastanede 5 gün süren yaşam savaşını bu sabah kaybetti.

Özmen’in cenazesi hastane morgundan alınarak Ulucami’ye getirildi. Cenazeye, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever ile Özmen’in yakınları, arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

EVLADA SON DOKUNUŞ


Hastanede taşeron firmada çalışan Zekeriya Özmen, sarılarak öpüp okşadığı oğlunun tabutunu cenaze aracına kadar taşıdı.

Zekeriya Özmen’in eski eşi N.Ç., ise "Oğlum seni çok özledim" diyerek gözyaşı döktü. Recep Kağan Özmen, ikindi üzeri kılınan cenaze namazının ardından Beşbinevler Mahallesi Aile mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Bülent DİKTEPE/KARABÜK, (DHA)

Haberin Devamı