Spor Son karar Luis Fabiano

Son karar Luis Fabiano

Paylaş
Son karar Luis Fabiano

Galatasaray, Forlan'da yaşanan problemler nedeniyle Sao Paulo'da forma giyen Fabiano'yu renklerine bağlama kararı aldı

Transferin gecikmesi nedeniyle eleştiri oklarına hedef olan Galatasaray Yönetimi, Brezilyalı golcü Luis Fabiano'yu resmen kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Selçuk İnan, Johan Elmander, Ceyhun Gülselam ve Tomas Ujfalusi'yi renklerine bağlayan sarı-kırmızılı kulüpte, Başkan Ünal Aysal, dünyaca ünlü bir golcü transferi için camiaya garanti vermişti.

Miroslav Klose'yi Lazio'ya kaptıran, Didier Drogba ve Diego Forlan transferlerinde henüz hiçbir ilerleme kaydedemeyen sarı-kırmızılılar, Sao Paulo forması giyen Fabiano için Brezilya'ya transfer çıkarması yaptı.

Özellikle Forlan'da yaşanan hayal kırıklığı yüzünden gergin olan Teknik Direktör Fatih Terim'in isteğiyle Brezilya'ya giden Sportif Koordinatör Bülent Tulun ve yönetici Sedat Doğan Fabiano transferini bitirmek üzere çalışmalara başladı.

Terim ile sorunlar yaşayan Tulun'un bu transfer için görevlendirilmesi kafaların karışmasına neden oldu. Sao Paulo, 30 yaşındaki Fabiano'yu geçen sezon devre arasında 7.6 milyon Euro karşılığında Sevilla'dan transfer etmişti. Ancak Brezilyalı futbolcu diz çapraz bağlarından geçirdiği ağır ameliyat yüzünden yeni takımında henüz hiç forma giymedi.

Galatasaray'ın, Ağustos ayından önce sahalara dönemeyecek olan Fabiano'yu transfer etmek istemesi şaşkınlık yaratırken, Bülent Tulun'un, yıldız futbolcu ve Sao Paulo'lu yöneticilerle el sıkışarak transferi sonuçlandırmaya çalıştığı öğrenildi.

Haberin Devamı