Gündem Son nefesini duydu

Son nefesini duydu

Paylaş
Son nefesini duydu

Halkalı'daki saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Çağlar Bölük'ün bombanın patlamasından hemen sonra yaralı halde cep telefonundan eşi 'Kardelen' Elif'i aradığı ortaya çıktı. Ancak Çağlar Bölük konuşamadan son nefesini verdi. Eşi Elif, bu son nefesi telefondan dinledi

Uzman Çavuş Çağlar Bölük, servis otobüsünde her zaman oturduğu koltuğu 22 Haziran günü değiştirdi. Sohbet etmek için bir arkadaşının yanına oturdu. Bu koltuk, otobüsün orta kısmındaydı. Saldırıda şehit olan 4 asker ve Buse, otobüsün orta kısmındaydı. Çağlar Bölük, patlamadan hemen sonra eşini cep telefonundan aradı. Yaralıydı, konuşmaya gücü yetmedi. Telefonu açan Elif Bölük, eşinin son nefesini dinledi.

Şehit Uzman Çavuş Çağlar Bölük’ün 10 gün sonra eşi ve 2 yaşındaki kızıyla tatile çıkmayı planladığı, hatta uygun bir tatil köyü bulmak için seyahat acentelerine başvurduğu öğrenildi. Muşlu olan ve ‘Ben de Kürdüm’ diyen Elif Bölük eşini toprağa verdiği İzmir Tire’de dün gazetecilere “Eşimin kanlı alyansını boynumda gururla taşıyorum. Hainler eşimi silahını çekmeye fırsat bile vermeden şehit etti. Oğlum yok ama kızım var. Onu da bu vatan uğruna asker yapacağım”

Haberin Devamı