Spor Son nokta Marquez

Son nokta Marquez

Paylaş
Son nokta Marquez

Yurt dışında Stoch ve Grella'nın işini bitiren Galatasaray, Rafael Marquez'in transferinde mutlu sona çok yakın

Üç büyük kulüp içinde transferin en hareketli takımı olarak dikkat çeken Galatasaray, yurt içinde Mehmet Batdal, Musa Çağıran ve Serdar Özkan’ı renklerine katmıştı. Sarı-Kırmızılı kulüp, bonservisi Chelsea’de olan Miroslav Stoch ve Blackburn’ün Avustralyalı ön liberosu Vincenzo Grella’nın transferini de büyük ölçüde bitirmişti.

Haberin Devamı

Yöneticiler şimdi teknik direktör Frank Rijkaard’ın Barcelona’yı çalıştırdığı dönemde eski öğrencisi olan ve Hollandalı hocanın “Takımımda mutlaka görmek istiyorum” dediği Rafael Marquez’in transferinde mutlu sona çok yakın. Barcelona ile 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan Meksikalı stoper, geçen sezon çok fazla şans bulamadığı için Katalan ekibinden ayrılmak istiyor. Sarı- Kırmızılı yöneticilerin bonservisi yaklaşık 4.5 milyon euroyu bulan tecrübeli stoper için Barcelona ile el sıkıştığı öğrenildi.

Meksika Milli Takımı kampında bulunan ve cuma günü Güney Afrika maçında forma giyecek olan Marquez’in Dünya Kupası’nın ardından Galatasaray’la sözleşme imzalaması bekleniyor. 2003 yılında Monaco’dan Barcelona’ya gelen Meksikalı oyuncu, 164 maçta forma giyip, 9 gol attı. Sarı-Kırmızılılar Marquez’le birlikte transferi noktalayacak.

Haberin Devamı