Gündem SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı kimdir?

SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı kimdir?

Paylaş
SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı kimdir?

SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı'nın gece saatlerinde Ankara'da gözaltına alınması ile beraber Hakan Bayrakçı kimdir? sorusu surulmaya başlandı. SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı kimdir? Detaylar haberimizde...

Kamuoyu araştırma şirketi SONAR'ın başkanı Hakan Bayrakçı gözaltına alındı. Peki SONAR'ın kurucusu Hakan Bayrakçı kimdir?


HAKAN BAYRAKÇI KİMDİR?


1960 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Hakan Bayrakçı Orta okul ve liseyi Saint Benoil ve Saint Michel Fransız kolejlerinde okudu. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Tarih bölümünü bitirdi.

Hakan Bayrakçı, 1988 yılında SONAR araştırma şirketi’ni kurdu ve başkanlığını yapmaya başladı. Süleyman Demirel ve Bülent Ecevit gibi liderlere profesyonel olarak danışmanlık yaptı. Meslek hayatı süresince, 140 Belediye Başkanı, 40 Bakan, 14 Parti Genel Başkanı ve 7 Başbakana’a da profesyonel olarak danışmanlık hizmeti verdi. Bayrakçı, çeşitli televizyon programlarında konuk yorumcu olarak canlı yayınlara katıldı. Bayrakçı ayrıca TRT1’de, 2003 ve 2006 yılları arasında tarih programı sundu.




Fransızca ve İngilizce bilen Bayrakçı, meslek hayatında çeşitli ülkelerin Büyük Elçiliklerine danışmanlıklarda da bulunmuştu.

Hakan Bayrakçı'nın Mesut Bleda Bayrakçı isminde bir oğlu vardır.


Son dakika... Hakan Bayrakçı gözaltına alındı