Yaşam Sonbaharda konserler devam ediyor

Sonbaharda konserler devam ediyor

Paylaş
Sonbaharda konserler devam ediyor

ABD'li müzik grupları Dark Dark Dark ile Lower Dens, 18 Aralık'ta Salon İKSV'de

İstanbul Kültür Sanat Vakfı’ndan (İKSV) yapılan açıklamaya göre, folk müzik grubu Dark Dark Dark, 18 Aralık’ta Salon İKSV’de hayranlarıyla buluşacak.

Haberin Devamı

İlk singleları "Tell Me" ile avantgard pop kültürüne yeni bir soluk getiren Dark Dark Dark, ilk stüdyo albümü "The Snow Magic"i 2008 yılında yayımladı.

Müzik dünyasına güçlü şekilde giren grup, 2010 yılında "Wild Go" albümünü müzikseverlerin beğenisine sundu.

Vokalde Nona Marie Invie, banjo, klarnet ve vokallerde Marshall LaCount, piyano ve akordiyonda Walt McClements, basta Adam Wozniak ve davulda Mark Trecka’dan oluşan grup, "Who Needs Who" isimli son albümünü geçen yıl piyasa çıkardı. Amerika ve Avrupa’nın birçok yerinde kapalı gişe konserler veren grubun parçaları, çeşitli televizyon şovlarında da kullanıldı.

Salon İKSV’de aynı gün, indie rock grubu Lower Dens de konser verecek. Jana Hunter tarafından 2009 yılında Baltimore’da kurulan Lower Dens, "Twin-Hand Movement" adını taşıyan ilk albümlerini 2010’da yayımlandı.

Haberin Devamı

Indian Jewelry, Phosphorescent ve Cocorosie gibi gruplarla da kayıtlar yapan grup, mayıs ayında piyasaya çıkardıkları ikinci albümleri "Nootropics"in tanıtım turnesi kapsamında hayranlarının karşısına çıkacak. Dark Dark Dark ve Lower Dens’in art arda sahne alacağı ve fiyatları tam 30, öğrenci 20 lira olarak belirlenen gecenin biletleri, Biletix ve Salon İKSV gişelerinden temin edilebilir.

AA