Bilim - Teknoloji Sonic The Hedgehog ne zaman vizyona girecek?
Paylaş
Sonic The Hedgehog ne zaman vizyona girecek?

Oyun ve çizgi film dünyasının en köklü karakterlerinden biri olan Sonic, yıllar sonra tekrardan beyaz perdeye dönmeye hazırlanıyor.

Özellikle 80 kuşağı için çok özel bir yere sahip olan Sonic, yeni nesilde o kadar da popüler bir karakter değil. Açık konuşmak gerekirse SEGA, Sonic markası için gerekli girişimlerde çok geç kaldı. Nintendo Mario’nun değerine değer katarken, Sonic ise zamana karşı yenik düştü. Fakat her şey için geç olmadığını düşünen SEGA, şimdi de Sonic The Hedgehog ile şansını vizyonda denemek istiyor

Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru ortaya çıkanSonic The Hedgehog progesi için bir çok usta isim bir araya gelecek. Filmin yönetmenlik koltuğunda Gopher Broke’tan tanıdığımız Jeff Fowler bulunacak.

Senaryo tarafında ise Pat Casey ve Josh Miller ile anlaşılmış durumda. Ayrıca yapımcı tarafında da Sonic The Hedgehog’un başarılı yönetmeni Tim Miller yer alıyor.

SEGA tarafından gelen bilgilere göre, Sonic The Hedgehog için vizyon tarihi de belirlenmiş durumda. Animasyon ve aksiyon tarzında bir atmosfere sahip olması beklenen yapım, Kasım 2019’da vizyona girecek. Yani filmin izleyici ile buluşması için 1.5 seneden fazla zaman var. Bu kadar süre içerisinde filmin kadrosunda değişiklikler olması da muhtemel diyebiliriz. Bakalım Sonic, beyaz perdede aradığını bulabilecek mi? Bekleyip göreceğiz.


YENİ JAMES BOND FİLMİ İÇİN SÜRPRİZ İSİM

Haberin Devamı