Spor Sonuna kadar Beşiktaş

Sonuna kadar Beşiktaş

Paylaş
Sonuna kadar Beşiktaş

Kendisi hakkında çıkan transfer haberlerini kesin bir dille yalanlayan Brezilyalı golcü Bobo, “Tek hedefim kontratım bitinceye kadar Beşiktaş'a faydalı olmak” açıklamasını yaptı

Beşiktaş’ın golcü futbolcusu Bobo, hakkında çıkan transfer haberlerini kesin bir dille yalanladı. Eski hocası Tigana’nın kendisine Bordeaux’ya gelmesi için teklif yaptığı yazılan Brezilyalı futbolcu, “Tigana beni Beşiktaş’a getiren hoca, ancak bana bir teklifte bulunmadı. Benim şu andaki tek hedefim kontratım bitinceye kadar Beşiktaş’ta kalarak takıma faydalı olmak. Yıl sonunda da ilk olarak Beşiktaş’la masaya oturacağım” diye konuştu.

Haberin Devamı

GOLLERE DEVAM

Yeni transferler Ricardo Quaresma ile Hilbert’in çok kaliteli futbolcular olduğunu vurgulayan Bobo, “Yeni arkadaşlarımızın karakteristik özellikleri, kanatlardan top getirmeleri. Getirecekleri topları gole çevirmek benim başlıca hedefim olacak. Şimdiden gol sayısı tahmini yapmak istemiyorum. Geçen yıl takım arkadaşlarımın yardımıyla başarılı oldum. Bu sezon daha fazla gol atmak için çalışacağım” dedi.

SCHUSTER HEYECAN YARATTI

Bobo, bir soru üzerine, teknik direktör Bernhard Schuster’in takıma yeni bir canlılık getirdiğini anlatarak, “Schuster’in gelmesinden bu yana tüm futbolcuların formayı alabilmek için büyük çaba harcadıklarını” kaydetti.

Gazetecilerin sorularını tercüman aracılığıyla yanıtlayan Bobo, neden Türkçe konuşmadığı yolundaki bir soru üzerine de 4.5 yıldır Türkiye’de bulunduğunu ve günlük yaşamını idame ettirebilecek derecede Türkçe konuştuğunu kaydetti.

Haberin Devamı