Dünya Sonunu ilaçları getirdi

Sonunu ilaçları getirdi

Paylaş
Sonunu ilaçları getirdi

32 yaşında hayatını kaybeden 'Sin City' ve '8 Mil' filmlerinin başrol oyuncusu Brittany Murphy'nin evinden çok sayıda ilaç çıktı

‘GRİP BENZERİ’

hastalık Amerikalı oyuncu Brittany Murphy 32 yaşında kalp krizinden öldü. Ünlü oyuncuyu kocası İngiliz senarist Simon Monjack’in Hollywood’daki evinde annesinin duşta kusmuk içinde bulduğu öğrenildi. Brittany Murphy birkaç gündür ‘grip benzeri’ bir hastalık nedeniyle ilaç alıyordu. Ünlü oyuncu kokain bağımlısı olduğu iddialarını yalanlamıştı.

EVİ İLAÇ DEPOSU GİBİ

Brittany Murphy’nin ağrı kesici gibi reçeteli ilaçlara bağımlı olduğu da iddia edilmişti. Ünlü oyuncunun evinde yapılan incelemede uyuşturucu ya da bağımlılık yapıcı ilaç bulunmadığı açıklandı. Ancak evden çok sayıda reçeteli ilacın çıktığı bildirildi. Yapılan ilk incelemenin ardından Brittany Murphy’nin ölümü ile kullandığı ilaçlar arasında hiçbir bağ bulunmadığı açıklandı.

Brittany Murphy’nin annesi ise kızının şeker hastası olduğunu, bu yüzden kalp krizi geçirmiş olabileceğini söyledi.

2003'TE PARLADI

1995’te gişede sürpriz bir başarı elde eden ‘Clueless’ filmindeki rolüyle sinemaya adım atan Brittany Murphy asıl çıkışını 2003’te ‘8 Mil’ filmiyle yakalamıştı. Brittany Murphy’nin son başarılı filmi 2005 yapımı ‘Sin City’ydi. 2006’da Dj Paul Oakenfeld ile birlikte çıkardığı ‘Faster Kill Pussycat’ adlı şarkı listelerde bir numaraya çıkmıştı.

KARİYERİ DÜŞÜŞTEYDİ

Uzun süre filmlerde rol alamayan Brittany Murphy son olarak ‘Across The Hall’ adlı filmde yer almıştı. Film Amerika’da sadece 2 sinemada gösterime girmişti. Ünlü oyuncu bu yıl çekilen ‘The Caller’ adlı filmden ‘anlaşmazlıklar’ gerekçesiyle kovulmuştu. Brittany Murphy son olarak Silvestre Stallone tarafından çekilen ‘The Expendables’ filminde rol aldı. Film gelecek yıl gösterime girecek.

İLAÇ KURBANI ÜNLÜLER

Daha önce de pek çok ünlü aşırı dozda ilaç nedeniyle hayatını kaybetmişti.

İşte bazıları:

Michael Jackson: Çocuk taciziyle suçlandığı dönemlerde ilaç bağımlısı olan Amerikalı şarkıcı Michael Jackson 25 Haziran’da evinde fenalaşmıştı. Hastaneye kaldırılan popun kralı kurtarılamamıştı. Michael Jackson’ın ilaç zehirlenmesinden öldüğü açıklanmıştı.

Heath Ledger: Amerikalı oyuncu Heath Ledger Şubat 2008’de ilaç zehirlenmesinden öldü. Ünlü oyuncu ‘Batman Kara Şövalye’ filmindeki Joker rolüyle ölümünden sonra Oscar kazandı.

Anna Nicole Smith: Playboy güzeli Anna Nicole Smith Şubat 2007’de bir otel odasında ölü bulunmuştu. Anna Nicole Smith’in de ilaç zehirlenmesinden öldüğü açıklanmıştı.

2

Haberin Devamı