Bilim - Teknoloji Sony'den sürpriz Xperia!
Paylaş
Sony'den sürpriz Xperia!

Sony, kimsenin beklemediği bir anda, kimsenin beklemediği bir Xperia'yı tanıttı!

Sony, bütçe dostu olmayı amaçlayan yeni cihazı Xperia E4'ü resmi olarak tanıttı. Xperia E4'ün bu kadar erken çıkması şaşırtıcı oldu, çünkü firma Xperia E3'ü IFA 2014'te, Eylül'de göstermişti.

Sony, yeni Xperia'sının tek şarjla iki gün ayakta kalabildiğini iddia ediyor, ancak bunun ne kadar doğru olduğunu cihaz elimize ulaştığında göreceğiz. 5 inç'lik qHD (QHD değil, quarter HD) ekrana sahip Xperia E3'ün özellikleri ise 1,3GHz dört çekirdekli işlemci, 1GB RAM, 8GB dahili depolama ve 2.300mah pil şeklinde sıralanıyor. Yani karşımızda oldukça mütevazı bir cihaz var. Yine de Sony'nin yüksek kaliteli müzik çalma işlevleri ve sosyal müzik uygulaması PartyShare, dikkat çekebilir.


Arka tarafında 5 megapiksellik bir kamera bulunan Xperia E3, çeşitli HDR efektleri, Sound Photo, Timeshift burst ve AR efekti gibi modlara sahip. Ön yüzde ise 2 megapiksellik bir kameraya yer verilmiş.

Sony, Xperia E4'ün tek ve çift SIM'li sürümlerinin Şubat'ın ortasında satışa sunulacağını söylüyor. Fiyat konusundaysa firma, cihazın "rekabetçi bir fiyata" sahip olacağını belirtmekle yetiniyor.

Haberin Devamı

Resimlerle: Sony PlayStation 4'ü yakından görün!

Kaynak: CHIP Online