Gündem Sorguda uyuşturucu krizi!

Sorguda uyuşturucu krizi!

Paylaş
Sorguda uyuşturucu krizi!

Sorguda uyuşturucu krizi!

Camii önünde gözaltına alınan İran'lı şüphelinin üzerinden uyuşturucu hammaddesi olan metamfetamin ele geçirildi. Emniyette sorguya alınan şüpheli uyuşturucu krizi geçirince önce hastaneye ardından da AMATEM'e kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Fatih'teki Molla Fenari İsa Cami önünde durumundan şüphelendiği İran uyruklu Seyedahmad T'yi durdurdu. Seyedahmad T.nin üzerinde yapılan aramada "Metamfetamin" maddesi bulundu. Şüpheli gözaltına alındı. Evinde yapılan aramada da 274 gram metamfetamin maddesi, 1 hassas terazi, 15 adet sahte 100 Dolar ele geçirildi. Soruşturmayı derinleştiren narkotik polisleri Filistin uyruklu B.A, İran uyruklu M.P. ile G.N'yi gözaltına aldı.

EMNİYETTE KRİZ GEÇİRDİ

Gözaltına alınan Seyedahmad T. sorgusu sırasında uyuşturucu krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Seyedahmad T. buradaki ilk tedavisinin ardından Bakırköy'de bulunan Alkol ve Madde Bağımlıları Araştırma ve Tedavi Merkezi'ne (AMATEM) gönderildi. Seyedahmad T. nin tedavisi devam ediyor. Diğer 3 şüpheli ise ifadelerinin ardından Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.