Türkiye (Son Dakika) Şortlu kıza saldırıda flaş gelişme! Saldırgan hapiste çıktı

Şortlu kıza saldırıda flaş gelişme! Saldırgan hapiste çıktı

Paylaş
Şortlu kıza saldırıda flaş gelişme! Saldırgan hapiste çıktı

Üniversite öğrencisi Asena Melisa Sağlam, İstanbul Pendik'te bir minibüste şort giydiği için saldırıya uğramıştı. Yaşanan saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Bugün saldırganla ilgili de dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Minibüsteki saldırı için serbest kalan zanlı, işlemlerinin sürdüğü sırada 'vergi kanununa muhalefetten' suçlu bulunduğu ve 3 yıl 9 ay hapis cezası aldığı anlaşıldı. Zanlı, bu suçun infazı için cezaevine teslim edilmiş

Pendik minibüsünde üniversite öğrencisi kıza şort giydiği için 'Tahrik oldum' deyip saldıran Ercan Kızılateş'le ilgili yeni gelişmeler var.

Üniversite öğrencisi Asena Melisa Sağlam'a Pendik'te bir minibüste şort giydiği için saldıran Ercan Kızılateş'in başka suçtan hakkında verilen mahkumiyet kararı nedeniyle cezaevine konulduğu ortaya çıktı.


SİLİVRİ'YE GÖNDERİLMİŞ


14 Haziran’daki darp olayının ardından 17 Haziran’da yakalanan Ercan Kızılateş’in Bakırköy Asliye Ceza Mahkemesi’nde, ‘Vergi kanuna muhalefet’ten suçlu bulunduğu ve 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldığı, cezasının kesinleştiği belirlendi. Bakırköy Adliyesi Asliye Ceza İlamat Masası tarafından da 6 Mart 2017 tarihinde hakkında yakalama kararı çıkarılan Ercan Kızılateş, 20 Haziran’da tutuklanarak Silivri Açık Cezaevi’ne gönderildi.


BAŞKA DAVALAR DA VAR


Ercan Kızılkateş hakkında uyuşturucu madde kullanmak, basit yaralama, elektrik hırsızlığı ve dolandırıcılık suçlarından başka davalar da bulunduğu bildirildi.



''BENİM AİLEM BANA HİÇ VURMAMIŞ''


"Benim ailem bana hiç vurmamış insanlar. Ben hiç şiddet görmüş değilim. Bunu yaşayınca şaşırdım" diye konuşan Asena Melisa Sağlam, "Bu olayı yaşadıktan sonra yakın arkadaşlarım bunun üzerinden prim yapmaya çalıştı. ’Biz seni uyarmıştık’, 'biz sana bunu demiştik’. Bana gelen yorumlara şaşırmadım. Olayın darp olması da insanları etkilemiyor. Ben böyle giyiniyorsam, insanlara göre ben bunu hak etmiş oluyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı