Mesut Yar Sorular ve yanıtlar!
HABERİ PAYLAŞ

Sorular ve yanıtlar!

Haberin Devamı

Burası bir TV kritiği köşesi. Dolayısıyla okurların soruları bitmiyor. O halde en çok sorulan sorulara bildiğimiz kadarıyla yanıt verelim...

KİRALIK AŞK!

Soru:
“Kiralık Aşk ekibinin başka bir projede bir araya gelmesi mümkün mü?”

Yanıt: “Ekmek Teknesi ailesinin bir araya gelmesi ne kadar mümkünse o kadar mümkün. Hem bugün dizinin tekrarları yayınlanmaya başlıyor, her gün keyfini çıkarın...”

OKAN BAYÜLGEN

Soru:
“Okan Bayülgen’in şovu ne zaman yayınlanacak?”

Yanıt: “Bu sezon en azından Kanal D ekranında olmayacağı kesin. Ekibiyle yollar ayrıldı. Belki Ramazan’da ya da önümüzdeki sezon başka bir adreste olabilir...”

PARAMPARÇA

Soru: “Paramparça (Star TV) dizisi ne zaman final yapacak?”

Yanıt: “İşler yolunda giderse haziranda. Gitmezse belki daha da yakın...”

KURTLAR VADİSİ

Soru: “Kurtlar Vadisi dizisi ne zaman ekranda olacak?”

Yanıt: “Bunun ipucunu herkesten önce verdim. TRT ekranıyla görüşmeler olduğu biliniyor. Şimdilik filmler bazında. Yarın bir gün dizi bazında da olabilir.”

İÇERDE

Soru:
“İçerde (Show TV) gerçekten tek sezonluk bir dizi mi olacak?”

Yanıt: “Başlangıç fikri aynen böyleydi. Ama aldığı reytingler iştah kabartan cinsten. Hikayenin aksı değişirse bir sezon daha neden yayınlanmasın ki?”

BEHZAT Ç.

Soru:
“Behzat Ç. yeniden ekrana dönecek dendi. Peki, bu gerçek mi?”

Yanıt: “Açıkçası 13 bölümlük bir internet dizisi olarak ekibin bir araya gelme ihtimali hâlâ var. Ve hatta Blu TV logosu altında olması da yüksek ihtimal. Ama başlayan görüşmeler bir türlü noktalandırılamadı. İşin o kısmının halledilmesi gerekiyor.”

SURVIVOR

Soru:
“Survivor (tv8) adlı yarışmada pozitif ayrımcılık mı yapılıyor?”

Yanıt: “Hayır. Acun Ilıcalı’nın geçtiğimiz yıllardan beri konuşulan bu tip meselelere canının çok sıkıldığını biliyorum. Reyting rekortmeni işini riske atacağını düşünmek af buyurun ama aptallık olur.”

KENAN İMİRZALIOĞLU

Soru: “Kenan İmirzalıoğlu hangi projeyle ekrana dönecek?”

Yanıt: “Açıkçası aktörün bir dönem dizisi takıntısı olduğu biliniyor. İki ihtimal var. Biri İslam tarihiyle ilgili bir kahramanı canlandıracağı proje, bir diğeri ise yine bir yakın dönem Osmanlı karakterini canlandıracağı polisiye. Gönlü hangisine evet derse onunla dönecektir.”

MUHTEŞEM YÜZYIL

Soru: “Muhteşem Yüzyıl Kösem (FOX) bu sezonun sonunu görecek mi?”

Yanıt: “Elbette. Dizinin yurt dışında ciddi bir alıcısı ve sözleşmeleri var. Yapımcı ve kanalın parayı daha çok oradan kazandığını biliyorum. Gelir gider dengesi kurulduktan sonra neden yayından kalksın ki?”

ERHAN ÇELİK

Soru: “Erhan Çelik, Atv Ana Haber’e mi transfer oluyor?”

Yanıt: “Kesinlikle hayır. Aylar önce atv’de çok başka bir iş için görüşülen ünlü anchormen tercihini habercilikten yana yaptı ve iyi ki de yapmış!”

ÇARKIFELEK

Soru:
“Star TV’ye transfer olan Mehmet Ali Erbil yine Çarkıfelek mi sunacak?”

Yanıt: “Hayır. Ünlü şovmen için farklı bir format aranıyor. Bulunmuş bile olabilir.”

İLKER AYRIK

Soru: “İlker Ayrık ekrana ne zaman dönecek?”

Yanıt: “Ünlü sunucunun Star TV ile anlaşması sürüyor. İlker çok farklı bir formatın peşinde ve saatini yaz aylarına göre kuruyor. Anlayacağınız format değil ama kanal belli...”

MAHSUN KIRMIZIGÜL

Soru:
“Emrah ve Özcan Deniz’den sonra Mahsun Kırmızıgül de yeniden dizi ekranına döner mi?”

Yanıt: “Onu bilmiyorum ama bir dönemin Aynalı Tahir’i Alişan partneri Çağla Şikel ile yeni bir dizinin hazırlığı içinde. Bundan sonra Mahsun da dönerse ver elini 90’lı yıllar!”

ALİ KIRCA VE DİĞERLERİ

Soru:
“Ali Kırca, Reha Muhtar gibi bir dönemin haber asları neredeler? Yeniden ekrana dönme durumları var mı?”.

Yanıt: “Ali ağabey kitap yazmaya devam ediyor. Bildiğim kadarıyla Reha Muhtar’a yakın zamanda bir anchormanlik teklifi gitti ama kendisi haber hattında yürümek istemediğini belirtmiş”...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder