Osman Şenher Sorun da çözüm de Polat
HABERİ PAYLAŞ

Sorun da çözüm de Polat

Haberin Devamı

Galatasaray sıkıntılı bir dönem geçiriyor. Taşlar bir türlü yerine oturtulamıyor. Futbol takımı kalite olarak çok kötü değil. Ama sahaya istenilen performansı koyamıyor. Rijkaard gibi büyük bir hoca oyunculara müdahale edemiyor. O da çaresizlikten kıvranıyor. Hatta gönderilmesi tartışılıyor.
Galatasaray’ın kalbi olan tribünler ikiye bölünmüş. Kendi aralarında kavga ediyorlar. 2 haftadır “Adnan Sezgin istifa” diye bağırıyorlar. Galatasaray bugün büyük ihtimalle Karpaty’i eleyecek. Aksini düşünmek bile istemiyorum. Ama Eskişehir maçında ne olur bilemiyorum. Kötü sonuçlar alınırsa kötü tezahüratlar yayılarak devam eder.
Haldun Üstünel’in istifası çok büyük deprem yaratmıştı. Başkan Adnan Polat bu istifayı normal karşılasa da Galatasaraylılar’ın yüzde 80’i kulübün bir kuruşunu harcarken kırk kez düşünen bir yönetici olan Üstünel’in istifasının gerçek nedenini bilmiyor. Kamuoyu; Mehmet Topal, Keita ve Caner gibi kaliteli futbolcular yerine Lorik Cana, Pino ve elinde Emre Güngör varken Ali Turan gibi gidenleri aratacak isimleri kimlerin transfer ettiğini, bu oyunculara Rijkaard’ın onay verip, vermediğini merak ediyor.
Camia rahatsız. Fakat bu yaşananları geride bırakmak zor değil. Adnan Polat, ilk başkan seçildiği gün olduğu gibi camiayla, basınla, taraftarla diyaloğunu sıcak tutarsa, Rijkaard’a gerekli desteği verirse Galatasaray yine düzelir. Ama dedim ya kırgınlıkların bitmesi lazım. Her şeyden önemlisi Polat’ın kendini değiştirmesi şart.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder