Spor 'Sorun Schuster değil'

'Sorun Schuster değil'

Paylaş
'Sorun Schuster değil'

'Sorun Schuster değil'

Kaptan İbrahim Üzülmez, başarısızlıkta faturanın hocaya çıkmaması gerektiğini belirtti, "Maalesef sahada koşmayan oyuncular var. Beşiktaş'ın büyüklüğünü bilmek lazım" dedi

Haberin Devamı

Ligdeki başarısızlığın üzerine bir darbe de Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantep Büyükşehir Belediye'den alan Beşiktaş'ta, kaptan İbrahim Üzülmez, bütün faturanın Bernd Schuster'e kesilmesinin doğru olmadığını söyledi.

Beşiktaş formasını üstüne geçiren her futbolcunun rakibinden daha fazla koşması gerektiğini dile getiren emektar oyuncu "Yenilgilerin tek sorumlusu Bernd Schuster değildir. Herkesin bunda payı vardır. Gaziantep Belediye maçındaki mağlubiyetin ne çizgi defansla ne de sistemle ilgisi vardır. Beşiktaş'ın topçusu hocanın taktiğine bile gerek duymadan böyle maçları almalıdır. Maalesef sahada koşmayan futbolcular var. Beşiktaş'ın büyüklüğünü bilmek lazım" ifadelerini kullandı.

Takım içerisinde herhangi bir gruplaşmanın olmadığını da söyleyen İbrahim Üzülmez, "Böylesine kötü günleri birilerine fatura keserek atlatamayız. Bunu atlatmanın en güzel yolu futbolcusundan yöneticisine kadar camiadaki herkesin birlik ve beraberliğidir. Ben bu takımın kaptanı olarak şunu söyleyebilirim ki, biz bu kötü günleri atlatacağız. Ben bu konuda kendi üstüme düşen görevi yerine getireceğim" diye konuştu.

Haberin Devamı

MİLLİYET