Spor Sosa ile 5 yıllık imza

Sosa ile 5 yıllık imza

Paylaş
Sosa ile 5 yıllık imza

Gaziantepspor Kulübü, Arjantinli futbolcu Ismael Sosa ile İstanbul'da sözleşme imzaladı

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl’ın Ulus’taki ofisinde yapılan imza töreninde 23 yaşındaki golcü futbolcu Sosa, kendisine 5 yıllığına kırmızı-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

İbrahim Kızıl, bu tür transferlerin maddi ve manevi açıdan kolay olmadığını belirterek, "Çünkü bizim mütevazı bütçelerimiz var. Gaziantepspor taraftarlarına geçen yıl çok iyi bir santrfor getireceğim diye söz vermiştim.

Geçen yıl getiremediğim için onun üzüntüsünü yaşıyordum. Ancak şimdi taraftar inşallah mutludur. Hem Türk futbolu, hem de Gaziantepsor için hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Sosa ise Türkiye ve Gaziantepspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Arjantin’de çok iyi performansla sezonu bitirdim. Aynı performansla Türkiye’de de devam etmek, başarılı olmak istiyorum.

Türkiye’deki Arjantinli futbolcularla görüştüm, burada futbol oynamakta zorlanacağımı sanmıyorum. Şehir ve takım hakkında internetten bilgi aldım" dedi.

Ismael Sosa, imza töreninden sonra Gaziantepspor formasını giyerek, medya mensuplarına poz verdi.

Bonservisi Arjantin’in Independienten Kulübü’nde bulunan ve geçen sezon Argentinos Juniors takımında kiralık olarak forma giyen 1.79 metre boyundaki Sosa’nın, Arjantin Ligi’nde geçen sezon 28 maçta ilk 11’de forma giydiği ve 12 gol attığı kaydedildi.

Diğer yandan, Ismael Sosa, imza töreni öncesi Memorial Şişli Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Haberin Devamı