Magazin Sosyal medyayı sallayan üstsüz poz

Sosyal medyayı sallayan üstsüz poz

Paylaş
Sosyal medyayı sallayan üstsüz poz

Sosyal medyanın en "acar" kullanıcılarından biri olan Kim Kardashian bir paylaşımıyla yine olay yarattı

Sosyal medyanın en "acar" kullanıcılarından biri olan Kim Kardashian bir paylaşımıyla yine olay yarattı.

Paris Moda Haftası'nın konuğu olarak bu kentte bulunan Kardashian, Instagram sayfasında bu üstsüz pozunu paylaştı.



Fermuarını açtığı pantolonundan ağ şeklindeki iç çamaşırı görünen Kardashian'ın bu paylaşımı kısa sürede 100 bine yakın beğeni aldı.

Selfie pozları kitap haline getirilen Kardashian, geçtiğimiz hafta da dört gün süren Meksika tatilinde tam 6 bin tane selfie pozu çektiğini söylemişti. TV yıldızı Kim Kardashian'ın selfie (özçekim) meraklısı olduğunu bilmeyen yok. Hatta onun birbiri ardına çekip hem sosyal medyada hem de internet sitesinde paylaştığı selfie pozları kitap bile oldu, her ne kadar beklenildiği ilgiyi görmese de! Kardashian, geçtiğimiz ay çıktığı kısa Meksika tatilinde kendine ait olan selfie rekorunu da "egale etti."

TATİLDE 6 BİN SELFİE ÇEKTİ

Kardashian, iki çocuğu, beraberindeki arkadaşları ve yardımcılarıyla çıktığı dört günlük Meksika, Punta Mita tatilinde 6 bin tane selfie çektiğini açıkladı. Yani bir başka şekilde söylenirse Kardashian, sadece dört gün süren Meksika tatilinde her gün ortama bin 500 kare selfie pozu çekti. Kardashian, kardeşi Kendall Jenner'ın internet sitesinde kaleme aldığı yazıda 3 yaşındaki kızı North ve 9 aylık oğlu Saint ile çıktığı bu tatilde 9 tane farklı bikini giydiğini de belirtti. Kim Kardashian'ın bu tatiliyle ilgili çeşitli iddialar da ortaya atılmıştı. Kocası Kanye West'e kızdığı için iki çocuğunu alıp tatile çıktığı iddia edilmişti Kardashian'ın.

Haberin Devamı