Ferhan Kaya Poroy Sosyal olalım biraz
HABERİ PAYLAŞ

Sosyal olalım biraz

Konu sosyal medya olunca kızlarımın hakkını yiyemem. Birçok kişiye göre üst düzey olan sosyal medya bilgimi onlara borçluyum. Facebook hayatımı büyük kızım Derin’in yanlış anlamasıyla 7 yıl önce sonlandırmıştım.

Twitter, Instagram, Vine, Phhhoto ve Snapchat yetiyor bana. Onlar sayesinde yeni çıkan sosyal medya app’lerini herkesten önce keşfediyorum.

Snapchat’i 3 yıl önce arkadaşlarıma anlatıncaya kadar göbeğim çatlıyordu. Şimdi bütün 45’likler snapchat’ci olup çıktı. Instagram’ı daha kolay kavradı bizim yaş kitlesi. Ama ne oldu, gençleri soğuttu.

Haberin Devamı

Çok şey öğreniyoruz

Onlar zaten arkalarında kanıt bırakmamak için kaybolan görüntüler diyarı snap’i sevmişlerdi.

Arada da bana göre Instagram’ın hareketli versiyonu olam phhhoto çıktı. Şimdi tahmin ediyorum pek çoğunuz bu app’in adını bile bilmiyorsunuz.

Ama emin olun çocuğunuzun bir phhhoto hesabı var ve arkadaşlarıyla oradan sosyalleşiyor. Ne güzel değil mi artık onlardan pek çok şey öğrenir hale geldik. Çok şükür bugünlerimize...

Bu arada beni takip etmek isteyenler için hesaplarım: Instagram: ferhankayaporoy Snapchat: ferhankayaporoy Phhhoto: ferhankayaporoy Twitter: frhnpry

Sıradaki haber yükleniyor...
holder