Mine Ayman Sosyal ve keyifli bir haftasonu
HABERİ PAYLAŞ

Sosyal ve keyifli bir haftasonu

Merhaba, hafta sonumuzu Ay’ın Aslan burcundaki güçlü ve pozitif enerjisi ile oldukça sosyal ve keyifli geçirebiliriz. Planlarınızın beklediğiniz gibi gerçekleşeceği bir hafta sonu diliyorum.

23 Kasım Cumartesi & 24 Kasım Pazar; Ay Aslan burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Aslan, Yay ve Koç olanlar kendilerini enerji dolu ve güçlü hissedebilirler. Ay Aslan burcundayken kendimize olan güvenimiz artar ve her konuda daha cesur davranabiliriz. Kendimize düşkün olacağımız bu günlerde sevdiklerimizden daha fazla ilgi ve sevgi bekleyebiliriz. Şımartılmak, övülmek ve beğenilmek çok fazla hoşumuza gidebilir ve tatlı dille çok rahat kandırılabilir ya da ikna edilebiliriz. Lüksümüze, keyfimize ve rahatımıza çok düşkün olacağımız için bu günlerde çalışmak çok zor gelebilir, mümkünse tatile çıkmak ya da işe biraz ara vererek eğlenceli bir şeyle uğraşmak iyi gelebilir.

Haberin Devamı

Ay Aslan’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Kendini beğenmişlik ve aşırı gurur.

*Kıskançlık ve baskı.

*Aşırı spor.

*Uykusuzluk.

*Sinirlilik, kalp ve tansiyon sorunları.

Bu hafta sonu, “sarı” rengini bir şekilde hayatımıza sokalım. Ay Aslan’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir. Özellikle altın sarısı pırıltılı ve şık kıyafetleri giymek için, ayrıca altın sarısı aksesuarları kullanmak için uygun günlerdeyiz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder