Gündem Sosyete hırsızları

Sosyete hırsızları

Paylaş
Sosyete hırsızları

İstanbul'da pahalı giyinen, 10 bin liralık cep telefonu kullanan iki hırsız lüks otomobille müşteri gibi sosyetik barlara gidiyordu ve...

Bayram A. (28) ile Muhittin D. (39) suç ortağıydı. Faaliyet alanları hırsızlıktı! 28 suçtan sabıkalı Bayram ile 13 sabıkası olan Muhittin’in hedefi, İstanbul’da sosyetenin gittiği barlardı.

Haberin Devamı

İkili dikkati çekmemek için sosyetik barlara uygun görüntüye bürünüyordu. Pahalı elbiseler giyiyor, 10 bin liralık cep telefonu kullanıyorlardı. Barlara son model otomobille müşteri gibi gidiyorlardı. Fırsat bulunca müşterilerin cüzdanlarını çalıyorlardı.

CÜZDANLARI BIRAKIYORLARDI

İçindeki kredi kartları ile paraları alıp cüzdanları yerine koyuyorlardı. Böylece kurbanlar hırsızlığı fark etmeyip bir süre için kartlarını iptal ettirmiyordu.

Bayram ile Muhittin iptal edilene kadar kredi kartlarını kullanarak binlerce liralık harcama yapıyordu. Çaldıkları paralar sayesinde kadınlarla geziyorlardı.

ÖĞRETİM ÜYESİ DE SOYULMUŞ

Polisin açıklamasına göre, iki hırsız Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doçent Dr. Işıl Baş’ın da 1300 lirasını ve kredi kartını çalmıştı. Işıl Baş’ın kartıyla bankadan 8 bin lira çekmişlerdi.

Haberin Devamı

Hırsızları barlardaki kameralar da görüntülemişti. İkili gittikleri barlarda kendilerine çıkarılan hesapları da çaldıkları kredi kartlarıyla ödüyordu. Polisin Kartal’da yakaladığı Bayram ile Muhittin tutuklandı.

Ali AKSOYER/DHA